Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Impresszum és strukturális fóliadísz Lezard - gyík (kígyó, gyík vagy krokodilbőr)

Rakráron van 2 darab Csütörtökön 07. 18. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 715 Ft 1 420 Ft ÁFA nélkül
Impresszum és strukturális fóliadísz Lezard - gyík (kígyó, gyík vagy krokodilbőr)
Impresszum és strukturális fóliadísz Lezard - gyík (kígyó, gyík vagy krokodilbőr)
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 1 715 Ft

Gyíkbőr textúrájú film. Kígyó vagy krokodil dekorációként is használható.

PVC fólia a felületi domborzat létrehozásához akár csokoládéból - a felhasznált csokoládé hőmérséklete max. 17°c -, akár modellező anyagok felhasználásához és desszertek felületére történő átviteléhez. A fólia méretei - 40x25 cm, anyaga PVC, Használat után mossa ki vízben mosószerrel és törölje le papírtörlővel, semmiképpen ne szárítsa hőforrás közelében, ez a fólia deformációját okozhatja.

Méretek 40 x 25 cm - PVC anyag, ára egy darabra

PVC műanyag szerkezeti fólia csokoládé felületi domborzatának kialakítására.

A csokoládét egy ferde spatula segítségével kenje a fóliára. Ezután hagyjuk, hogy kb. 17 °C-os hőmérsékletűre dermedjen (a csokoládé még puha, de már nem folyós). Ezután különböző formákat faraghat vagy vághat ki, vagy a fóliát a torta oldalára nyomhatja. Tegyük a hűtőbe, és hagyjuk teljesen megdermedni. Körülbelül 15 perc elteltével távolítsa el a fóliát.

A fólia a bevonatos sütemények szerkezeti felületére is használható. Tekerje ki a masszát, és azonnal rögzítse a fóliát. Ezután vasalóval vagy hengerrel erős nyomást gyakoroljon a fóliára. Ezután vegye ki, és hagyja, hogy a massza egy ideig fonnyadjon. Tegyük át a tortára, és ne hűtsük tovább.

 

Súly (brutto) 70 g
A termék listázva van: Nyomatok és szerkezeti fóliák
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 07. 18.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 07. 18.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 07. 18.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk