Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Gumi tragant (Gum Tragacanth) 25 g

Felhatalmazott eladó
Rakráron van 3 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 930 Ft 2 420 Ft ÁFA nélkül
Gumi tragant (Gum Tragacanth) 25 g
Gumi tragant (Gum Tragacanth) 25 g
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 2 930 Ft

Tragant guma (Gum Tragacanth) - sűrítő, stabilizáló és emulgeálószer modellező anyagokhoz. 25 g

A természetes sűrítőszert a masszák keverékéhez használják, amelyet elsősorban sütemények bevonására lehet használni, de ennek a guminak köszönhetően a massza megszilárdul, és egy vékonyabb lemezt tekercselhet. Gyengén hengerelt anyagot használhat a gyenge szirmok és más törékeny díszek kialakításához. A szabadon folyó por egyszerűen bekerül a masszába. A készítmény íze és aromája mentes.

Fehér természetes gumi por, szagtalan és íztelen. Ez az egyik legrégebbi természetes emulgeálószer.

Adja hozzá a modellező agyaghoz, hogy keményebb és rugalmasabb pasztát hozzon létre, amely megerősíti például a szirmokat. Ez lehetővé teszi az anyag nagyon vékony szirmokba gördítését, hűséges virágok létrehozásával a huzalokon. A Tragacant sűrítő, stabilizáló, emulgeálószer is.

Súly 25 g.

Súly (brutto) 40 g
Nettó súly 25 g
A termék listázva van: Ehető ragasztó, Ostatní cukrářské suroviny
Rainbow Dust

A szivárványos por-színekben (angliai Rainbow Dust Colors) valódi szakemberek vannak a színdíszek, az élelmiszer-színezékek és a sütemények készítésére és sütésére szolgáló alapanyagok területén. „Biztonságos és helyi beszállítói jóváhagyás” (SALSA) tanúsítvánnyal rendelkezik, amely az Egyesült Királyság élelmiszer-biztonsági szabványa, amelyet csak azoknak a top gyártóknak adnak ki, akik többször bizonyították képességüket biztonságos és legális élelmiszerek előállítására.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Gumi tragant (Gum Tragacanth) 25 g

Gumi tragant (Gum Tragacanth)…

4 015 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk