Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Patchwork kártya kinyomó - kártya szett

Műanyag vágókártya játékkártya formájában.

Részletes termékleírás
A termék értékesítése már nem történik meg
Patchwork kártya kinyomó - kártya szett
Patchwork kártya kinyomó - kártya szett
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 5 145 Ft

Műanyag vágókártya játékkártya formájában.

Örömmel tölt el a szenvedélyes bögrék, amelyeken egy tortát helyezünk, amellyel a varázslatos kártyákat formázza a kártya karaktereivel együtt. A vágó közvetlenül jelzi a kártyák karakterének körvonalát, hogy létrehozzon egy kártyát. Színes kártyák és karakterek gél vagy folyékony színekkel. A színes jelölők hasznosak lesznek a részletekben. Használjon sötétzöld bevonatot, hogy jelezze a játékos asztalát a kaszinóban, vagy használjon gélfestéket a fehér anyag színezéséhez.

Ezek a lyukasztók alkalmasak mindenféle anyagra, mint például a keksz tészta, cukorpaszta, fondán, White Icing, Pasta Dama, K2, marcipán apod.

Használati utasítás: - a masszát nem ragadós felületre tekerje - nyomtassa ki vagy vágja ki az alakot - nyomja ki a tömeget

A termék listázva van: Patchwork kiszúrók
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk