Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Szilikon csokoládé forma - divat

Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Kedden lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
3 355 Ft 2 775 Ft ÁFA nélkül
Szilikon csokoládé forma - divat
Szilikon csokoládé forma - divat
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 3 355 Ft

Divat szilikon csokoládé forma

A szilikon formákkal egyszerre több divatos témát hozhat létre. Ezekkel a divatos darabokkal mind a kis, mind a nagy felvonulások örömmel fogják örülni. Helyezzen cukorkákat születésnapi torta vagy más desszertekre. Egy tiszta dobozba helyezve nagyszerű ételt kaphat, töltse ki az űrlapokat olvasztott csokoládéval és hagyja megszilárdulni. Továbbá a csokoládé pralinéit kontrasztos csokoládé színnel, festett fehér csokoládéval vagy porgyöngyfestékkel is díszítheti. A penészgombákat marcipáncukorka extrudálására használhatja, amelyek könnyen színezhetők gél, folyadék vagy por gyöngyökkel. Meleg és hideg ételek készítésére alkalmas.

Az egész öntőforma mérete: 11 x 21 cm

Egyforma méretek: 3,5 x 3 cm.

Súly (brutto) 105 g
Anyag Szilikon
A termék listázva van: Praliné és bonbon formák

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk