Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Rozsdamentes acél grilltálca fogantyúkkal 43x25 cm

Felhatalmazott eladó Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Szerdán 12. 14. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
5 985 Ft 4 945 Ft ÁFA nélkül
Rozsdamentes acél grilltálca fogantyúkkal 43x25 cm
Rozsdamentes acél grilltálca fogantyúkkal 43x25 cm
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 5 985 Ft

Rezsdamentes acéllemez fogantyúkkal.

A grillnyárs kiválóan alkalmas húsok, halak, nyársak és egyéb finomságok grillen vagy sütőben történő elkészítéséhez. Helyezze a húst vagy nyársat vagy halat a lapra, és tegye a grillre vagy a sütőbe, de közvetlen lángon is használhatja. Kényelmesen megfordíthatja a tartalmát az elkészítés során, vagy félreteheti, ha az étel gyorsabban fő, mint az étel többi része, és később visszateheti a grillre vagy a sütőbe. A két fogantyúnak köszönhetően könnyen hordozható - nincs szükség sütőkesztyűre.

Anyaga: rozsdamentes acél.

Egyszerűen karbantartható - mosogatógépben mosható.

Méretek: 43x25 cm.

Méret: 43x25 cm.

  • a grillen
Súly (brutto) 927 g
Áru alkalmas használatra a grillen
Anyag Fém, Rozsdamentes acél
A termék listázva van: Serpenyők és tepsik
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Szerdán 12. 14.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Szerdán 12. 14.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 12. 14.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk