Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Belga csokoládé keserű 70% - 250 g

Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 555 Ft 1 355 Ft ÁFA nélkül
Belga csokoládé keserű 70% - 250 g
Belga csokoládé keserű 70% - 250 g
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 1 555 Ft

Kiváló minőségű csokoládétermék, 70% kakaó

Kiváló minőségű csokoládétermék, 70% kakaó, modellező csokoládé előállításához is alkalmas, csokoládé szarvasgomba készítéséhez. Súly 250 g, kis kemencék.

Összetevők: csökken a kakaópaszta, a cukor, a kakaópor. OBSH. zsír, szója lecitin, természetes vanília aroma. Tejet tartalmazhat.

Tápérték 100 g termékre:

energia 2255 kJ / 539 kcal
zsírok 29 g
ebből: telített 28 g
szénhidrátok 31 g
ebből cukrok 26 g
fehérjék 8,8 g
só 0,02 g

Súly (brutto) 250 g
Nettó súly 250 g
A termék listázva van: Sötét csokoládé

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk