Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Alkoholmentes lakk spray - arany - 100 ml

8 315 Ft 6 875 Ft ÁFA nélkül
Alkoholmentes lakk spray - arany - 100 ml
Alkoholmentes lakk spray - arany - 100 ml
Elérhetőség: 3 héten belül készleten
Ár: 8 315 Ft

Étkezési spray.

 

 

Ez a PME gyöngyházfényű spray gloss alkoholmentes. Használja ezt a csillámspray-t, hogy gyönyörű csillogó és fényes hatást érjen el a süteményeken, csokoládékon, cupcake-eken, süteményeken, desszerteken és egyéb süteményeken. A spray könnyen használható, és kiválóan alkalmazható marcipánra, fondánra, vajkrémre, csokoládéra, gumipasztára, modellező masszára vagy fondánra.

Összetevők: hajtóanyag, növényi olaj (répamag), színezék: E171. Ez a termék nem tartalmaz alkoholt. Ez a termék : Kosher minősítésű, Halal minősítésű, vegetáriánusok számára alkalmas.

Tartalom: 100 ml.

Ezt a spray-t mindig alátéten használja, például egy dobozon vagy újságpapíron.

Figyelmeztetés: rendkívül gyúlékony aeroszol. Nyomás alatt álló tartály: melegítéskor felrobbanhat. Gyermekek elől elzárva tartandó. Tartsa távol a hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrásoktól. Dohányzás tilos. Ne permetezzen nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra. Ne szúrja át és ne égesse meg, még használat után sem. Védje a napfénytől. Ne tegye ki 50 °C feletti hőmérsékletnek.
S9 - Jól szellőző helyen tárolja.
S23 - Ne lélegezze be a permetet.
S33 - Óvintézkedéseket kell tenni a statikus kisülés ellen.
S51 - Csak jól szellőztetett helyen használható.
A fogyasztás előtti ajánlott szilárdulási idő 4 óra.
Kizárólag professzionális használatra.
Maximális adagolás: 188 g termék (kb. 143 s permetezésnek felel meg) 1 kg kezelendő termékenként. A 188 g permetezett termékben található alumínium: 150 mg.

Megjegyzés: Ez a termék E171-et tartalmaz, és a helyi jogszabályok miatt 2020. január 1-jétől nem forgalmazható Franciaországban.

 

Súly (brutto) 102 g
Térfogata 100 ml
Szín Arany
A termék listázva van: Spray festék
PME

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu PME, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 01. 05.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 01. 05.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 01. 05.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk