Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Ehető fénylő spray - Rózsaarany - Rose Gold 100 ml

Rendszeres ár 6 650 Ft
6 035 Ft 5 245 Ft ÁFA nélkül
Ehető fénylő spray - Rózsaarany - Rose Gold 100 ml
Ehető fénylő spray - Rózsaarany - Rose Gold 100 ml
Elérhetőség: 3 héten belül készleten
Ár: 6 035 Ft 6 650 Ft -9%

Ehető spray szín.

 

 

Adjon alkotásainak gyönyörű rózsaarany csillogó és fényes hatást ezzel a PME-től származó lüszter spray-vel. Könnyen használható, és stílust és eleganciát kölcsönöz tortáinak, csokoládéinak, cupcake-eknek, süteményeknek vagy desszerteknek. Remekül működik marcipánon, fondánon, vajkrémen, csokoládén, gumpastán, modellezőpasztán vagy pasztillán.

Fogyasztásra alkalmas. Ezt a spray-t mindig más alátétre, például dobozra vagy újságpapírra használd.

Összetevők: bután (E943a), izobutén (E943b), propán (E944), etil-alkohol, színezék (E171, E172), aroma. Kóser minősítésű, vegetáriánusok számára alkalmas.

100 ml permeteződobozban.

Figyelmeztetés: rendkívül gyúlékony aeroszol. Nyomás alatt álló tartály: Melegítés hatására kipukkadhat. Gyermekek elől elzárva tartandó. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrásoktól távol tartandó. Dohányozni tilos. Ne permetezzen nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra. Ne szúrja át és ne égesse meg, még használat után sem. Védje a napfénytől. Ne tegye ki 50°C-ot meghaladó hőmérsékletnek.

S9 - Jól szellőző helyen tárolja.

S23 - Ne lélegezze be a permetet.

S33 - Tegyen óvintézkedéseket a statikus kisülés ellen.

S51 - Csak jól szellőző helyen használja.

A fogyasztás előtti ajánlott szilárdulási idő 4 óra.

Kizárólag professzionális használatra.

Maximális adagolás: 188 g termék (kb. 143 mp permetnek felel meg) 1 kg kezelendő termékre. A 188 g permetezett termékben található alumínium: 150 mg.

Figyelem: ez a termék E171-et tartalmaz, és a helyi jogszabályok miatt 2020. január 1-től nem forgalmazható Franciaországban.

Súly (brutto) 100 g
Térfogata 100 ml
Szín Arany
A termék listázva van: Spray festék
PME

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu PME, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Szerdán 04. 19.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Szerdán 04. 19.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 04. 19.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk