Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Spray festék baba kék gyöngyös 100 ml

Rakráron van 3 darab Csütörtökön lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
4 115 Ft 3 580 Ft ÁFA nélkül
Spray festék baba kék gyöngyös 100 ml
Spray festék baba kék gyöngyös 100 ml
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 4 115 Ft

A gyöngykék színű felületeket a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé fújatásra tervezték.

A gyöngykék szórófestéket felületek fújatásra tervezték bevonó és modellező anyagokból, marcipánból és csokoládéből. Használat céljából rázza meg a spray-t és 20 cm-re. A festék gyorsan szárad. Erõsebb permetezéssel fennáll annak a kockázata, hogy a festék kifolyik. Ezzel a színnel nagy és kicsi területeket is díszíthet. A részletek permetezésekor védje a környezetet az alumínium fóliával, fóliával vagy szalvéta permetezéssel. A szín felhasználásával csipke készíthető, amikor a sablonra fújassák. A kék területeket permetezheti a vízzel kapcsolatos dartsra vagy égszerű táncokra. A kék szín alkalmas fiúk süteményeihez és fehér bevonatú ünnepi tortákhoz, ahol hatékony csipke készíthető. Az autómodelleket kék színűre festheti, hogy a részleteket folyékony vagy gélfestékkel festesse.

Térfogat 100ml.

Súly (brutto) 100 g
Nettó súly 200 g
Térfogata 100 ml
Szín Kék
A termék listázva van: Spray festék

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk