Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Spray festék baba kék gyöngyös 100 ml

  Utolsó a raktárba
  Rakráron van 1 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  4 000 Ft 3 480 Ft ÁFA nélkül
  Spray festék baba kék gyöngyös 100 ml
  Spray festék baba kék gyöngyös 100 ml
  Dostupnost: Rakráron van 1 darab
  Ár: 4 000 Ft

  A gyöngykék színű felületeket a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé fújatásra tervezték.

  A gyöngykék szórófestéket felületek fújatásra tervezték bevonó és modellező anyagokból, marcipánból és csokoládéből. Használat céljából rázza meg a spray-t és 20 cm-re. A festék gyorsan szárad. Erõsebb permetezéssel fennáll annak a kockázata, hogy a festék kifolyik. Ezzel a színnel nagy és kicsi területeket is díszíthet. A részletek permetezésekor védje a környezetet az alumínium fóliával, fóliával vagy szalvéta permetezéssel. A szín felhasználásával csipke készíthető, amikor a sablonra fújassák. A kék területeket permetezheti a vízzel kapcsolatos dartsra vagy égszerű táncokra. A kék szín alkalmas fiúk süteményeihez és fehér bevonatú ünnepi tortákhoz, ahol hatékony csipke készíthető. Az autómodelleket kék színűre festheti, hogy a részleteket folyékony vagy gélfestékkel festesse.

  Térfogat 100ml.

  Súly (brutto) 100 g
  Térfogata 100 ml
  Szín Kék
  A termék listázva van: Spray festék, Cukrászati eszközök

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 02. 01.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 02. 01.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 02. 01.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk