Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Stencil - filigrán öv

ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
Rakráron van > 5 darab Pénteken 05. 20. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Rendszeres ár 7 215 Ft
AKCIÓ -15%
6 130 Ft 5 070 Ft ÁFA nélkül
Stencil - filigrán öv
Stencil - filigrán öv
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 6 130 Ft 7 215 Ft -15%

Rugalmas sablon finom csipke mintával, amellyel gyorsan díszítheti a desszert felületét. A péksütemény ecsettel a krém, a tojásfehér máz, a csokoládé vagy a kefe elterjedése érdekében színezékporokat alkalmazhat - akár fém, akár sima. Röviden, elegánsan és gyorsan díszítve az ügyfelek számára, akik kényes dekorációt igényelnek sok krém nélkül, vagy azok számára, akik nem szenvednek modellezett süteményeket. A termék élelmiszerekkel való érintkezésre és rugalmas vékony műanyagból készül. A termék ismételt használatra készült. Mennyiség - 1 db, méret 34x10cm A motívum a második képen látható alulról.

Súly (brutto) 30 g
A termék listázva van: Stencilek és sablonok
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Pénteken 05. 20.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Pénteken 05. 20.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Pénteken 05. 20.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk