Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Stencil - filigrán szalag

ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
Rakráron van > 5 darab Csütörtökön 03. 07. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
10 200 Ft 8 430 Ft ÁFA nélkül
Stencil - filigrán szalag
Stencil - filigrán szalag
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 10 200 Ft

Rugalmas sablon finom csipkemintával, amelyet sikeresen használhat a desszert felületének gyors díszítésére. Használjon ecsetet a krém, a fehér máz, a csokoládé vagy a porfestékek színes árnyalatainak - akár fémes, akár egyszínű - felviteléhez. Röviden, elegáns és gyors dekoráció azoknak a vásárlóknak, akiknek finom dekorációra van szükségük, nagy mennyiségű krém nélkül, vagy azoknak, akik nem szeretik a modellezett süteményeket. A terméket élelmiszerrel való érintkezésre tervezték, és rugalmas, vékony műanyagból készült. A terméket többszöri használatra tervezték. Mennyiség - 1 db, méret 34x10cm A motívum a második képen alulról látható.

 

Súly (brutto) 30 g
A termék listázva van: Stencilek és sablonok Akció
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 03. 07.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 03. 07.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 03. 07.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk