Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Stencil - Natural címke

ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
A termék értékesítése már nem történik meg
Stencil - Natural címke
Stencil - Natural címke
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 7 525 Ft 8 850 Ft -15%

Rugalmas sablon filigrán, levél-, virág- és madármotívumokkal, amellyel gyorsan elkészítheti a desszert felületét. A péksütemény ecsettel a krém, a tojásfehér máz, a csokoládé vagy a kefe elterjedése érdekében színezékporokat alkalmazhat - akár fém, akár sima. Röviden, elegánsan és gyorsan díszítve az ügyfelek számára, akik kényes dekorációt igényelnek sok krém nélkül, vagy azok számára, akik nem szenvednek modellezett süteményeket. A termék élelmiszerekkel való érintkezésre és rugalmas vékony műanyagból készül. A termék ismételt használatra készült. Mennyiség - db.

méretei:
minta szélessége - 9,6 cm
hossza - 28 cm

A termék listázva van: Stencilek és sablonok
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk