Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Kuglóf - szilikon forma 23,5 cm

  Felhatalmazott eladó
  Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  3 415 Ft 2 820 Ft ÁFA nélkül

  Finom tészta súrlódás és savanyú tészta sütésére alkalmas szilikon forma sütés.

  Nem csak hagyományos desszert készíthet sütemény készítésével, de felhasználhatja szokatlan lány sütemények készítésére is, ahol a torta babák számára szoknyaként szolgál, amelyet a torta közepén helyeznek el. A baba szoknyait díszíthetjük krémekkel vagy nyújtó anyagokkal. Helyezzen modellezett virágokat, csokoládé dísztárgyakat, cukorkagyöngyöket stb. A szoknyára.A bevonatok színezésére folyékony vagy gélszíneket vagy csillogó gélszíneket vagy gyöngyporos színeket használjon. Öntsük a tejszínt közvetlen fogyasztásra, például csokoládéval, és díszítsük cukorgyöngyökkel, diófélékkel, kókuszdióval, rostélyokkal stb. A szilikonra jellemző, hogy nem tapad meg. Azonban megtisztíthatja a penészet zsírral, és meghintheti durva liszttel vagy zsemlemorzsával. Nem továbbítja a szagokat.

  A sütési szilikon forma alkalmas keksz, fűszeres és élesztő tészták sütésére, de fagyasztásra is. A penész kiválóan tapadásmentes és könnyen karbantartható. Sütés után a forma tartalma nem ég és könnyen hajtogatható. Használat előtt az öntőformákat nem kell olajjal, vajjal vagy zsírral megkenni. Az öntőformák hosszú élettartamúak, nem szívják fel a szagokat és könnyen moshatók. Nagy előnye a gazdaságos tárolás és a magas hőmérsékleti ellenállás -40 ° C és + 230 ° C között. A hőmérsékleti tartománynak köszönhetően a forma felhasználható gáz-, elektromos, forrólevegős sütőben, de fagyasztóban is.

  Anyag: szilikon

  Szín: barna

  Forma átmérője 23,5 cm, magassága 11 cm

  • mosogatógépben mosható
  • mikrohullámú sütőben
  • elektromos sütőben
  • gáz sütőben
  • forró levegős sütőben
  • fagyasztóban
  Súly (brutto) 190 g
  Nettó súly 190 g
  Áru alkalmas használatra mosogatógépben mosható, mikrohullámú sütőben, elektromos sütőben, gáz sütőben, forró levegős sütőben, fagyasztóban
  Szín Barna
  Anyag Szilikon
  A termék listázva van: Kuglófok, Tapadásmentes felületű formák, Sütési szilikon formák
  ORION domácí potřeby

  Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 22.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 22.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 22.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Vegye együtt

  Kuglóf - szilikon forma 23,5 cm

  Kuglóf - szilikon forma 23,5…

  6 545 Ft

  Hasonló termék

  Lépjen kapcsolatba velünk