Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Egyszarvúak SZILIKON - unikornis

  Doprava zdarma
  Rakráron van 2 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  14 685 Ft 12 135 Ft ÁFA nélkül
  Egyszarvúak SZILIKON - unikornis
  Egyszarvúak SZILIKON - unikornis
  Dostupnost: Rakráron van 2 darab
  Ár: 14 685 Ft

  Rugalmas szilikon forma az ehető dekorációk gyors előállításához bármilyen modellező anyagból (marcipán, modellező fondant, white icing stb.). Az első használat előtt mossa le az öntőformát mosószerrel meleg vízben, és hagyja alaposan megszáradni. A forma deformációjának elkerülése érdekében hagyja egy ideig lehűlni a fagyasztóban. Az alak könnyebben meghámozható anélkül, hogy torzítaná az alakját és a kerületét. Ha csokoládé dekorációt szeretne készíteni, az eljárás könnyebb. Töltse fel a formát langyos, finoman megolvadt csokoládéval, érintse meg, hogy kitöltse redővel, és távolítsa el a légbuborékokat. Hagyja megmerevedni, és ismét hámozza. A fényes felület eléréséhez dekoratív lakkot használhat. A forma mérete 7,4x7,62x2,03cm

  Súly (brutto) 100 g
  Nettó súly 100 g
  Anyag Szilikon
  A termék listázva van: Szilikon formák a modellezéshez

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk