Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

SZILIKON Egyszarvúak - unikornis

Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Kedden 06. 04. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
19 415 Ft 16 045 Ft ÁFA nélkül
SZILIKON Egyszarvúak - unikornis
SZILIKON Egyszarvúak - unikornis
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 19 415 Ft

Rugalmas szilikonforma ehető dekorációk gyors elkészítéséhez bármilyen modellező anyagból (marcipán, fondant, fehér cukormáz stb.). Az első használat előtt mossa ki a formát meleg vízben és mosószerrel, majd hagyja alaposan megszáradni, ezután óvatosan törölje át a formát porcukorral, keményítővel stb. és fokozatosan nyomja be a masszát. A formából való kiemeléskor a deformálódás elkerülése érdekében hagyjuk egy ideig a fagyasztóban hűlni. A forma könnyebben kihámozható anélkül, hogy az alak és a kerület deformálódna. Ha csokoládédíszeket szeretne készíteni, a folyamat egyszerűbb. Töltse meg a formát langyos, kissé megolvasztott csokoládéval, majd kopogtassa meg, hogy kitöltse a ráncokat és eltávolítsa a légbuborékokat. Ismét hagyjuk megdermedni, majd húzzuk le. A fényes felület eléréséhez használhat dekorációs lakkot. Formaméretek 7,4x7,62x2,03cm

 

Súly (brutto) 100 g
Nettó súly 100 g
Anyag Szilikon
A termék listázva van: Szilikon formák a modellezéshez
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Kedden 06. 04.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Kedden 06. 04.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Kedden 06. 04.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk