Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Szilikon forma pillangó csipke Silikomart

  Utolsó a raktárba
  Rakráron van 1 darab Csütörtökön lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  8 470 Ft 7 000 Ft ÁFA nélkül

  Finom szilikon forma ehető csipkéhez vagy modellező tömeghez pillangószárnyak és két csokornyakkendő alakban.

  Szilikon forma pillangó, csipke
  A forma alkalmas dekorációk készítésére ehető csipke (édes csipke) készítésére szolgáló keverékből. A szilikon felületnek köszönhetően a csipke könnyen leszerelhető. A csipkét színes spray-vel permetezheti, például arany- vagy ezüstvisszaverődésekhez. Helyezze a csipkét a bevont süteményekre. Tökéletes esküvői tortákhoz, vagy lány- és női tortákhoz. Nagyszerű kiegészítés lesz a modellezett virágok, íjak, gyöngyök és egyéb finom díszek.

  A szilikon forma könnyen tisztítható és karbantartható.

  Ha már használ csipkét (Sweet Lace Express), akkor jobb, ha erősebb, műanyag formát használ. Szilikon formákat általában használnak a porból kevert, rugalmasabb csipkéhez.

  Anyag: Szilikon

  méretei:

  Összesen: 40x8 cm

  Anyag Szilikon
  A termék listázva van: Csipkék és mintázók, Állotkák, Szilikon formák

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 01.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 01.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 01.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Lépjen kapcsolatba velünk