Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Szilikon forma pillangó csipke Silikomart

  Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  8 645 Ft 7 145 Ft ÁFA nélkül
  Szilikon forma pillangó csipke Silikomart
  Szilikon forma pillangó csipke Silikomart
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 8 645 Ft

  Finom szilikon forma ehető csipkéhez vagy modellező tömeghez pillangószárnyak és két csokornyakkendő alakban.

  Szilikon forma pillangó, csipke
  A forma alkalmas dekorációk készítésére ehető csipke (édes csipke) készítésére szolgáló keverékből. A szilikon felületnek köszönhetően a csipke könnyen leszerelhető. A csipkét színes spray-vel permetezheti, például arany- vagy ezüstvisszaverődésekhez. Helyezze a csipkét a bevont süteményekre. Tökéletes esküvői tortákhoz, vagy lány- és női tortákhoz. Nagyszerű kiegészítés lesz a modellezett virágok, íjak, gyöngyök és egyéb finom díszek.

  A szilikon forma könnyen tisztítható és karbantartható.

  Ha már használ csipkét (Sweet Lace Express), akkor jobb, ha erősebb, műanyag formát használ. Szilikon formákat általában használnak a porból kevert, rugalmasabb csipkéhez.

  Anyag: Szilikon

  méretei:

  Összesen: 40x8 cm

  Súly (brutto) 99 g
  Anyag Szilikon
  A termék listázva van: Csipkék és mintázók, Állotkák, Szilikon formák

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 01. 29.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 01. 29.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 01. 29.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk