Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Arany modellező anyag Golden 100g

4 135 Ft 3 595 Ft ÁFA nélkül
Arany modellező anyag Golden 100g
Arany modellező anyag Golden 100g
Elérhetőség: 4 héten belül készleten
Ár: 4 135 Ft

Elasztikus anyag, kiválóan modellezve a torta dekorációt. Teljesen színes - arany. A csomag 100 g tömegű.

Modellező agyag arany
A modellező tömeg rugalmas, rugalmas. Feldolgozatlan állapotban azonban kemény és kemény az első érintésnél. Ha kezét vagy mikrohullámú sütőt hevíti (általában nagyon röviden, a sütő teljesítményétől függően meg kell próbálnia), az önthetővé válik. A dekorációk készítése után megtartja a kívánt formát, de még mindig nem keményedik meg. Az arany szín alkalmas ünnepi sütemények díszítésére. Nagyon hatékonyan készíthet ékszerutánzatot és díszítést a fehér bevonatú süteményekre. Az arany más színekkel, például kék vagy fekete színnel kombinálva is kiemelkedik. Készíthet íjat, apró fátylat, csipkét, dísztárgyakat és egyéb nagyon vonzó dekorációkat. Különböző alakú bálnacsontokat használhat részletek létrehozásához.

Javaslat: Javasoljuk, hogy munka előtt szobahőmérsékleten hagyja az anyagot, így megkönnyíti a modellezést. Mivel a kakaóvaj 36 ° C-on (testhőmérsékleten) lágyul, a tömeg a modellezés kezdetétől rugalmassá válik. A fel nem használt anyagot szorosan zárva kell tartani a száradás elkerülése érdekében.

Tartsa távol a közvetlen napfénytől és ne tegye ki 28 ° C-ot meghaladó hőmérsékletnek
Összetevők: cukor; glükózszirup; kakaóvaj; rizskeményítő; pattanásgátló szer E555; E171, E172 festékek; stabilizátorok gumiarabika E414, xantán gumik E415.

Allergének: nyomokban tejet, szóját és szulfitot tartalmazhat.

Tárolja száraz és hűvös helyen.

Súly (brutto) 112 g
Nettó súly 100 g
Szín Arany
A termék listázva van: Színes anyagok Modelező anyagok Arany dekorációk Zlatá potahovací hmota
Culpitt

Az 1921-ben alapított Culpitt már 100 éve foglalkozik tortadíszítéssel. A Northumberlandben, Aglickben található vállalat az Egyesült Királyság egyik vezető cukrászati berendezések és cukrászati termékek nagykereskedője. A Culpitt's vásárlói a világ legjobb cukrászai közé tartoznak! Akár egy, akár száz süteményt készít hetente, a Culpitt rendelkezik a kreatív törekvéseihez szükséges anyagokkal.

Eshopunkban az AZO FREE festékeket részesítjük előnyben. Mi ez?

Ha a terméket AZO FREE vagy rövidített AZ névvel látják el, vagy a készítményben a következő festékek egyikét nem találja, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz azo-színezékeket Tartrazine E102, kinolin-sárga SY E104, Sárga SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Allura Red E129. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 03. 10.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 03. 10.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 03. 10.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Arany modellező anyag Golden 100g

Arany modellező anyag Golden…

5 715 Ft
Arany modellező anyag Golden 100g

Arany modellező anyag Golden…

5 915 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk