Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Ezüst modellező anyag Silver 100 g

Rakráron van > 5 darab Csütörtökön 04. 06. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
3 815 Ft 3 320 Ft ÁFA nélkül
Ezüst modellező anyag Silver 100 g
Ezüst modellező anyag Silver 100 g
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 3 815 Ft

Kiválóan alkalmas torta dekorációk modellezésére. Teljesen színes - ezüst. A csomag 100 g tömegű.

Modellező agyag ezüst
A modellező agyag rugalmas, rugalmas és jó ízű. Feldolgozatlan állapotban azonban kemény és kemény az első érintésnél. Ha kezét vagy mikrohullámú sütőt hevíti (általában nagyon röviden, a sütő teljesítményétől függően meg kell próbálnia), az önthetővé válik. A dekorációk készítése után megtartja a kívánt formát, de még mindig nem keményedik meg. Az ezüst szín nagyságot ad az ünnepi tortákhoz. Fehér bevonatú süteményekhez tökéletes, rózsaszínű, kék, sötét és piros tortákra kitűnő. Könnyedén elkészítheti az ékszerek, virágok, íjak, dísztárgyak és csipkék utánzatait a tömegből, amelyeket ehető ragasztóval a legjobban a torta felületéhez erősíthetnek. A részletek kitöltéséhez használjon öntőcsontokat.

Ezüst elasztikus anyag a dekorációk modellezéséhez. Bonyolultabb formák (rózsa, szirmok ..) modellezésekor tökéletesen megtartja az alakot, hosszú ideig puha és szilárd marad.

Javaslat: Javasoljuk, hogy az anyagot szoba előtt hagyja szobahőmérsékleten, mielőtt megkezdi a modellezést. Mivel a kakaóvaj 36 ° C-on (testhőmérsékleten) lágyul, a tömeg a modellezés kezdetétől rugalmassá válik. A fel nem használt anyagot szorosan zárva kell tartani a száradás elkerülése érdekében.

Tartsa távol a közvetlen napfénytől és ne tegye ki 28 ° C-ot meghaladó hőmérsékletnek

Összetevők: cukor; glükózszirup; kakaóvaj; rizskeményítő; pattanásgátló szer E555; E171, E172 festékek; stabilizátorok gumiarabika E414, xantán gumik E415.

Allergének: nyomokban tejet, szóját és szulfitot tartalmazhat, száraz, hűvös helyen tárolandó.

Súly (brutto) 105 g
Nettó súly 100 g
Szín Ezüst
Származási ország Olaszország
A termék listázva van: Színes anyagok Modelező anyagok Stříbrná potahovací hmota
Modecor

Společnost Modecor Italiana je evropským lídrem v oblasti výroby dekorací pro cukrářské výrobky a nabízí širokou škálu dekorací od čokoládových, cukrových nebo želatinových až po digitální a sítotiskový tisk na jedlé materiály. Prvotřídní suroviny, inovace, kvalita služeb, bohatost sortimentu a kreativita, to je Modecor.

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu Modecor, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Eshopunkban az AZO FREE festékeket részesítjük előnyben. Mi ez?

Ha a terméket AZO FREE vagy rövidített AZ névvel látják el, vagy a készítményben a következő festékek egyikét nem találja, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz azo-színezékeket Tartrazine E102, kinolin-sárga SY E104, Sárga SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Allura Red E129. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 04. 06.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 04. 06.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 04. 06.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Ezüst modellező anyag Silver 100 g

Ezüst modellező anyag Silver…

5 400 Ft
Ezüst modellező anyag Silver 100 g

Ezüst modellező anyag Silver…

5 600 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk