Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Piros keverék a bevonathoz és a modellezéshezMontana 1kg

  Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  2 645 Ft 2 300 Ft ÁFA nélkül
  Piros keverék a bevonathoz és a modellezéshezMontana 1kg
  Piros keverék a bevonathoz és a modellezéshezMontana 1kg
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 2 645 Ft

  Piros, laza keverék a Montana bevonására és modellezésére - tejmarcipán 1kg

  Laza keverék bevonat és vörös színű modellező anyag előállításához. Csak további feldolgozásra.

  A tejmarcipán laza keverékét más alapanyagokkal kell megmunkálni. 1 kg-ra 150–160 ml vizet, 50 g 100% lágyított zsírt kell hozzáadni. A kidolgozást követően a tömeget 3 órán át pihenni kell hagyni. Ezután a tömeg készen áll a sütemények és a cupcakes bevonására. Rugalmas és könnyen formázható. Kis alakok, csipke és figurák kivághatók a tömegből. A porok érdekes effektusok létrehozására használhatók, ecsettel emeli ki a torta és a dekorációk különféle területeit. Az ehető ragasztó felhasználható formák és figurák ragasztására. A vékony formázó anyag tömörítéséhez Tylo port használhat. A piros szín gyermekek számára készült motívumokhoz és felnőtt ünnepi sütemények dekorációjához is megfelelő. A vörös anyag alkalmas a lányok és a fiúk süteményeihez. Készítsen vidám motívumokat és virágdekorációkat. A fel nem használt anyag tárolható további feldolgozásra. Szorosan élelmiszermentes fóliába csomagolva, rugalmas és rugalmas néhány napig.

  Ajánlott adagolás: Montana 1000g + ivóvíz 150 - 170g + 100% zsír 50g.

  A Montana bevonat tulajdonságai:

  - a teljes keverék nagyon egyszerű és gyors elkészítést jelent
  - a nyersanyagok időigényes mérlegelését nem szüntetik meg
  - a keverés után nem szárad ki, és hosszú távú tárolás során akár több napig is működhet
  - megőrzi rugalmasságát kakaópor hozzáadása után
  - nagyon plasztikus és homogén a feldolgozás során
  - kellemesen illatos és természetesen íze

  Montana bevonóanyag felhasználása:

  kis, modellezett termékek gyermekek számára,
  az ünnepi torták kedvenc gazdag virágdíszítése,
  desszertek, szeletek, svédasztalos termékek apró dekorációi,
  sütemények vagy desszertek teljes felületének bevonása,
  változatos felhasználás a tea péksütemények gyűjteményében,
  vonzó dekoratív termékek
  Hogyan készítsen otthon saját Montana bevonatot vagy modellező agyagot?
  Agyag alap modellezése: hozzáadunk Montana-t, vizet és 100% -os zsírt a habverőgép üstjéhez, amelyet előre meglágyítunk. Az összetevőket a lehető leggyorsabban keverik homogén és félszilárd állagig. Az üstből való eltávolítás után egy erősebb fóliában tárolja és hagyja, hogy működési hőmérsékleten pihenjen.

  Megjegyzés: 150 - 170 g vízmennyiséggel mozgathatunk, a tömeg további felhasználásától függően. A Montana keverhető és kb. 1 órán át állhat, és ebben az esetben a víz adagjának csak 140 g-nak kell lennie.

  Bármely más keverékből nem lesz képes annyi variációt készíteni a vonzó termékek sokaságáról, minden alkalomra, ilyen egyszerű módon. Ez nem csoda, Montana ...

  Legfeljebb 25 ° C hőmérsékleten, száraz, jól szellőző helyen tárolandó, mindig zárva.

  Súly 1 kg

  Videó: Nézze meg, hogyan működik a Montana (a fehér anyag bemutatója)

  Súly (brutto) 1000 g
  Nettó súly 1000 g
  Szín Piros
  A termék listázva van: Bevonó anyagok (fondant), Színes anyagok, Modelező anyagok, Valentin, Keverékek és készítmények Červená potahovací hmota

  Termékösszetétel

  Összetevők: cukor, tejpor, glükózszirup, stabilizátor E415, aroma, E129 szín.

  Eshopunkban az AZO FREE festékeket részesítjük előnyben. Mi ez?

  Ha a terméket AZO FREE vagy rövidített AZ névvel látják el, vagy a készítményben a következő festékek egyikét nem találja, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz azo-színezékeket Tartrazine E102, kinolin-sárga SY E104, Sárga SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Allura Red E129. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 15.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 15.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 15.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Vegye együtt

  Piros keverék a bevonathoz és a modellezéshezMontana 1kg

  Piros keverék a bevonathoz…

  3 915 Ft
  Piros keverék a bevonathoz és a modellezéshezMontana 1kg

  Piros keverék a bevonathoz…

  3 585 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk