🎁  MA AJÁNDÉK MINDEN MEGRENDELÉSHEZ: Ingyenes csomag 3 db FFP2 légzőkészülék 🎁 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Öntőforma tapadásmentes felületű muffinokhoz 12KS 35x26,5x2,5 cm

Felhatalmazott eladó
Rakráron van 3 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
4 400 Ft 3 635 Ft ÁFA nélkül
Öntőforma tapadásmentes felületű muffinokhoz 12KS 35x26,5x2,5 cm
Öntőforma tapadásmentes felületű muffinokhoz 12KS 35x26,5x2,5 cm
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 4 400 Ft

Öntőforma tapadásmentes felületű muffinokhoz 12KS 35x26,5x2,5 cm

A muffinforma 12 muffint készít. Tapadásmentes felület. Javasoljuk azonban, hogy törölje a nyomtatványt, vagy használjon papírt vagy szilikon csészéket.

Anyag: tapadásmentes felületi fém. 230 ° C-ig tart. Színes választék.

Az öntőforma alkalmas gáz-, elektromos és meleg levegős sütóhoz. Mosogatógépben használható. Méretek: 35x26,5x2,5 cm, diam. 1 muffin 6 cm.

A termék listázva van: Tapadásmentes felületű formák
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Öntőforma tapadásmentes felületű muffinokhoz 12KS 35x26,5x2,5 cm

Öntőforma tapadásmentes…

7 670 Ft

Hasonló termék

3 270 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk