Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Fixáló Zeesan mogyoró 0,5 kg

  Felhatalmazott eladó
  Rakráron van 2 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  2 645 Ft 2 300 Ft ÁFA nélkül
  Fixáló Zeesan mogyoró 0,5 kg
  Fixáló Zeesan mogyoró 0,5 kg
  Dostupnost: Rakráron van 2 darab
  Ár: 2 645 Ft

  Mogyoró ízesítésű tejszínhab.

  A laza készítmény alkalmas tejszínhab rögzítésére, amely diózó ízt ad hozzá.

  A mogyorókeményítő krémek készítésére alkalmas könnyű szivacsos süteményekhez, de csokoládés süteményekhez és egyéb desszertekhez is.

  A tejszínhab süteményeket, szeleteket, cupcakeket és roládokat díszíthet. A karamell, a csokoládé, a vanília, a banán és más ízek megfelelnek a diófélék ízének.

  Mogyoró ízesítésű tejszínhab.

  Keverék az ostorlás, az ízesítés, az állati tejszín és az összes tejszínpótló helyes állapotának stabilizálására.

  Összetevők: cukor, mogyoró, zselatin, laktóz, módosított keményítő E1414, aroma, E150 szín. Súly 0,5 kg.

  Súly (brutto) 500 g
  Nettó súly 500 g
  Íz (aroma) Mogyoró
  A termék listázva van: Tejszínhab fixáló

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 1922 kJ
  Energiaérték 458 kcal
  Teljes zsírtartalom 15.36 g
  - ebből telített zsírsavak 1.03 g
  Szénhidrátok 69.71 g
  - ebből cukok 64.6 g
  Fehérje 12.16 g
  Rost 0.7 g
  0.08 g
  Zeelandia

  A Zeelandia Royal Group egy családi vállalkozás, amelynek több mint 100 éves hagyománya van a cukrászok és pékáruk minőségi alapanyagának előállításában, nemcsak szülőföldjükön Hollandiában, hanem az elmúlt évtizedekben a világ 70 másik országában. Amikor Herman Johan Doeleman pék 1900-ban Zeeland tartomány legészakibb szigetén, Zurrikzeêben kezdett gyártani és eladni zselé kekszeket és egyéb finomságokat, úgy tűnt, nem tudta, hogy csak negyed évszázaddal később büszke lesz a "Beszerző a királyi háztartásra!" Címre. és örökségét nemzedékek óta megőrzik.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 15.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 15.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 15.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk