Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Golyóstoll Teen - fiú, 0,5 tollhegy

Rakráron van 3 darab Szerdán 06. 26. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
650 Ft 535 Ft ÁFA nélkül
Golyóstoll Teen - fiú, 0,5 tollhegy
Golyóstoll Teen - fiú, 0,5 tollhegy
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 650 Ft

Golyóstoll fiúknak.

Golyóstoll gumírozott Teen fiúknak

Eredeti ajándékot keresel olyan fiúnak, aki nem szeret írni? Nekünk megvan a tökéletes megoldás! A Tini golyóstoll ideális olyan tinédzserek számára, akik szeretik a szórakoztató és praktikus kütyüket.

Ezzel a gumírozott gél golyóstollal többé nem kell aggódnod, hogy írás közben hibázol. Speciális tintát tartalmaz, amely lehetővé teszi a szöveg törlését és újraírását. Csak fordítsd meg a tollat, és a műanyag hegy kitörli a szöveget. A tinta felmelegszik és eltűnik, és kezdheted elölről. Remekül használható olyan tinédzserek számára, akik hajlamosak a figyelmetlenségre, vagy gyakran kell szerkeszteniük az írásukat.

Ráadásul ezzel a tollal akár titkos üzeneteket is írhatsz! Törlés után csak hűtsd a papírt fagypont alá, és a szöveg újra megjelenik. Engedd szabadjára a kreativitásodat!

Paraméterek:

  • Kialakítás: nyomószerkezet
  • Motívum: tinédzser (3 motívumból álló keverékben szállítjuk a készlet erejéig)
  • Újratöltő: 5400196 kék - 0,5 mm
  • Ár 1 darabra

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

Tartós ez a tinta?

Igen, a tinta tartós, és kitart addig, amíg le nem akarja törölni a leírt szöveget.

Mennyi időbe telik, amíg a kitörölt szöveg újra megjelenik?

Miután a tinta felmelegszik a toll műanyag hegye által, csak néhány másodpercbe telik, amíg a szöveg eltűnik. Amint a papír fagypont alá hűl, a szöveg újra megjelenik.

Ki lehet törölni egy kijelentést egy más tintájú ceruzából vagy tollból?

Ez a toll egy speciális tintával van ellátva, amely csak a műanyag tollheggyel törölhető hatékonyan. Ha más tintával használná, az károsíthatja a tollat.

 

Súly (brutto) 10 g
Nettó súly 10 g g
Szélesség 10 mm mm
Mélység 10 mm mm
Magasság 145 mm mm
A termék listázva van: Tollak és írószerek
MFP Paper

Česká společnost MFP je na trhu etablovaná od roku 1997 a specializuje se na výrobu a distribuci papírenského a kancelářského zboží a školních potřeb. Značka MFP, to je vysoká kvalita za příjemné ceny. Mezi výrobky MFP najdete pohlednice, blahopřání, kalendáře a diáře, barevné papíry, potřeby na balení dárků, dárkové tašky, omalovánky, pexesa, vystřihovánky, záložky, diplomy, dopisní papír, stuhy, rosety, jmenovky, školní desky, školní boxy, desky na abecedu, podložky na stůl, záznamové knihy, bloky, náčrtníky, skicáky, kreslící kartony, papírové hodiny, rozvrhy, úkolníčky, kružítka, tužky a pastelky a samozřejmě pouzdra na tužky a penály.

V sortimentu našeho eshopu najdete výseč MFP produktů, v případě zájmu o další zboží MFP nás bez obav kontaktujte, rádi jej do nabídky doplníme. 

 

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Szerdán 06. 26.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Szerdán 06. 26.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 06. 26.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk