Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Forma kockás torta - sakk - kerek 22,5 cm

Rakráron van 2 darab Kedden 05. 24. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
7 700 Ft 6 365 Ft ÁFA nélkül
Forma kockás torta - sakk - kerek 22,5 cm
Forma kockás torta - sakk - kerek 22,5 cm
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 7 700 Ft

Készítsen elbűvölő tortákat sok színes testből, mint az igazi szakemberek.

A készlet 3 db tapadásmentes formaból és műanyag válaszfalakból áll. A válaszfalat beillesztik a formabe, amikor színes tésztát önt, mielőtt a formát a kemencébe helyezik, az elválasztást eltávolítják. Kapacitás: Minden forma 5 1/2 csésze tésztát tartalmaz

Az összes rormákat terméket kézzel kell mosni forrásvízzel és puha szivaccsal / ne használjon acélgyapotot. Az anyaghibákra a termékgarancia vonatkozik - a felület durva kezelés általi károsodása (éles késsel történő eltávolítás stb.) A garancia nem terjed ki.

Méretek: átmérő 22,5 cm, mélység körülbelül 3,8 cm

Mosogatógépben nem biztonságos.

  • mosogatógépben nem mosható
Súly (brutto) 730 g
Áru alkalmas használatra mosogatógépben nem mosható
A termék listázva van: Torta forma ajjal, 3D sütőformák süteményekre és tortákra
Wilton

Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Kedden 05. 24.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Kedden 05. 24.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Kedden 05. 24.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk