Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Kerek sakktáblás torta forma - 22,5 cm

Rakráron van 4 darab Csütörtökön 12. 07. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
9 885 Ft 8 170 Ft ÁFA nélkül
Kerek sakktáblás torta forma - 22,5 cm
Kerek sakktáblás torta forma - 22,5 cm
Elérhetőség: Rakráron van 4 darab
Ár: 9 885 Ft

Készítsen elbűvölő tortákat sokszínű tortatésztával, mint az igazi profik.

A készlet 3 db tapadásmentes formaból és műanyag válaszfalakból áll. A válaszfalat beillesztik a formába, amikor színes tésztát önt, mielőtt a formát a sütőbe helyezik, az elválasztót eltávolítják. Kapacitás: Minden forma 5 1/2 csésze tésztát tartalmaz

Kezelje az összes tapadásmentes felülettel rendelkező terméket kézzel, forrásvízzel és puha szivaccsal történő mosással /nem használjon drótkefét/. A termékre az anyaghibákra vonatkozó garancia vonatkozik - a durva kezelés (éles késsel történő eltávolítás stb.) által okozott felületi sérülésekre nem terjed ki a garancia.

Méretek: átmérő 22,5 cm, mélység körülbelül 3,8 cm

Mosogatógépben nem mosható.

 

  • mosogatógépben nem mosható
Súly (brutto) 730 g
Áru alkalmas használatra mosogatógépben nem mosható
A termék listázva van: Torta forma ajjal 3D sütőformák süteményekre és tortákra
Wilton

Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 12. 07.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 12. 07.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 12. 07.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk