Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Meghatározott formák szív alakú üreggel

  Utolsó a raktárba
  Rakráron van 1 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  7 415 Ft 6 130 Ft ÁFA nélkül
  Meghatározott formák szív alakú üreggel
  Meghatározott formák szív alakú üreggel
  Dostupnost: Rakráron van 1 darab
  Ár: 7 415 Ft

  Két forma szív alakú üreggel. Töltsük meg és csatlakoztassuk a sült corporat, vágva a corpusot, hogy divatos desszert jöjjön létre egy szívközponttal.

  Az összes teflonbevonatú terméket kézzel kell mosni forrásvízzel és puha szivaccsal / ne használjon acélgyapotot. Az anyaghibákra a termékgarancia vonatkozik - a felület durva kezelés általi károsodása (éles késsel történő eltávolítás stb.) A garancia nem terjed ki.

   


  Méretek: átmérő 21,5 cm, mélység 7 cm
  Anyag: teflon
  Méretek: átmérő 22cm, mélység 5cm
  Anyag: teflon
  A csomag 2 darab Teflon formát tartalmaz + kézikönyv ötletekkel és tippekkel
  Tipp: A tortát jégkrémmel, gyümölcsrel, mousseval vagy krémmel töltheti meg.

  kiváló tésztához vagy burgonyához, saláták és kanapék formázásához

   

  Party téma Svatba, Srdce - Valentýn
  A termék listázva van: Torta forma ajjal
  Wilton

  Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk