Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Torta forma kosár nagy 34cm

  Kosár alakú torta forma.

  Részletes termékleírás
  Utolsó a raktárba
  Rakráron van 1 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  3 500 Ft 2 895 Ft ÁFA nélkül
  Torta forma kosár nagy 34cm
  Torta forma kosár nagy 34cm
  Dostupnost: Rakráron van 1 darab
  Ár: 3 500 Ft

  Kosár alakú torta forma.

  A forma segítségével készítsen kosarak tele virágokkal, gyümölcsökkel vagy más tárgyakkal. Nem csak eredeti tortát ad a szeretteinek, hanem újjáéledhet a hétvégi sütés során is. Töltse meg könnyű vágott vagy felvert tésztával, amelyet sütés után tejszínnel krémesítsen. Díszítsük a tortát színes krémekkel, amelyek egy speciálisan vágott csővel nagymértékben utánozzák a szőtt kosár felületét. A tortát bevonóanyagokkal bevonhatja. Utánozza a kosarat úgy, hogy strukturált párnákba nyomja. Festésükhöz folyékony és gélfestéket használjunk. A puha színű öntvényhez használjon gyöngyházfényű port. Töltse meg a bevont tortát modellezett gyümölcsökkel vagy virágokkal

  A forma ónlemezből készül. Mérete 34 cm.

  Anyag Bádog
  A termék listázva van: Torta forma ajjal

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 15.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 15.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 15.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk