Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Tortaforma Bell

Harang alakú tortaforma.

Részletes termékleírás
Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Hétfőn 10. 10. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
4 385 Ft 3 625 Ft ÁFA nélkül
Tortaforma Bell
Tortaforma Bell
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 4 385 Ft

Harang alakú tortaforma.

A harang alakú tortaforma feldobja a téli hónapokban az ünnepi sütést. A legjobb, ha a tortaforma alját sütőpapírral béleljük ki, vagy az egész formát alaposan kizsírozzuk, és durva liszttel megszórjuk. Töltse meg dörzsölt vagy felvert tésztával, amelyet sütés után könnyű felvágni és krémmel megkenegetni. A krémeket zselés vagy laza színekkel színezheti. A krémekkel való díszítés helyett használhatsz fondantot, amelyen jól érvényesülnek a színes fondantból, modellezőmasszából vagy csokoládéból készült díszítések.

Méret: 260 mm. A forma ónlemezből készült.

Súly (brutto) 285 g
Anyag Bádog
A termék listázva van: Torta forma ajjal
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Hétfőn 10. 10.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Hétfőn 10. 10.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Hétfőn 10. 10.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk