AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Torta forma motorkerékpár

  Torta forma motorkerékpár

  Részletes termékleírás
  Rakráron van 2 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  10 070 Ft 8 325 Ft ÁFA nélkül
  Torta forma motorkerékpár
  Torta forma motorkerékpár
  Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
  Ár: 10 070 Ft

  Torta forma motorkerékpár

  Egy motorkerékpár torta örömmel fogja ölteni a fiatal fiúkat és felnőtt motorosokat. A tortát ünnepi alkalmakra, vállalati ünnepségekre stb. Használhatja. Kenje be alaposan az alakot, és meghintje durva liszttel. Töltse fel fagyos vagy felvert tésztával, amely sütés és lehűlés után eloszlathatja a krémeket. Díszítsük a tortát színes gél vagy laza színű krémekkel, csokoládéval, vagy fedjük be bevonóanyagokkal. Festésükhöz folyékony és gélfestéket használjunk. Finom színű öntéshez használjon gyöngyházfényt vagy csillogást a csőben.

  3D forma motorkerékpár formájában, nagyszerű ajándék kis- és nagyfiúknak. A forma tapadásmentes felülettel van ellátva.

  A forma mérete kb. 29,5 cm, térfogata 1200 ml. Magasság kb. 7 cm.

  Súly (brutto) 510 g
  A termék listázva van: Torta formák

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk