Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Tükrös öntettel sötét csokoládé 500 g

  Rakráron van > 5 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  Ezt a terméket lehet vásárolni kedvezményeb áron nagyobb csomagban
  1 215 Ft 1 055 Ft ÁFA nélkül
  Tükrös öntettel sötét csokoládé 500 g
  Tükrös öntettel sötét csokoládé 500 g
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 1 215 Ft

  Tükörbevonat továbbra is puha, és szeleteléskor nem folyik le. Ez a típus 5% eperpürét tartalmaz. Óvatosan mérsékelje a feltöltést vízfürdőben (vagy mikrohullámú sütőben) 40-50 ° C-ra. Öntsük a desszert közepére és terítsük el, hogy sima, fényes felületet kapjunk. A futó bevonatot az oldalakon eloszlik úgy, hogy egy integrált fedőréteg legyen. A cukrászsütemény a fagyás után is szilárd marad. 

  A szállított súly 500g. Hűvös és száraz helyen tárolandó.

  Óvatosan mérsékelje a feltöltést vízfürdőben (vagy mikrohullámú sütőben) 40-50 ° C-ra. Öntsük a desszert közepére és terítsük el, hogy sima, fényes felületet kapjunk. A futó bevonatot az oldalakon eloszlik úgy, hogy egy integrált fedőréteg legyen. A cukrászsütemény a fagyás után is szilárd marad.

  Súly (brutto) 500 g
  Nettó súly 500 g
  A termék listázva van: Tükor öntetek

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 1130 kJ
  Energiaérték 267 kcal
  Teljes zsírtartalom 2.3 g
  - ebből telített zsírsavak 1.4 g
  Szénhidrátok 58 g
  - ebből cukok 50 g
  Fehérje 2 g
  Rost 3.1 g
  0.35 g

  Termékösszetétel

  33% csokoládépor (cukor, kakaópor), glükózszirup, víz, cukor, sűrítők (E440ii, E407, E341iii), savasságszabályozó (E270), tartósítószer (E202), aromaanyagok.

  Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Tej

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Vegye együtt

  Tükrös öntettel sötét csokoládé 500 g

  Tükrös öntettel sötét…

  11 145 Ft
  Tükrös öntettel sötét csokoládé 500 g

  Tükrös öntettel sötét…

  10 485 Ft
  Spórolt 1 855 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk