Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Sötét csokoládé tükörmáz 3 kg

Előnyös csomag
Rakráron van 2 darab Csütörtökön 10. 05. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
JÓ VÉTEL: Ekonomikus csomagolás


Ár kis csomagban 13 600 Ft
Vásárlással spórolt 4 615 Ft (–34%)
8 985 Ft 7 810 Ft ÁFA nélkül
Sötét csokoládé tükörmáz 3 kg
Sötét csokoládé tükörmáz 3 kg
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 8 985 Ft

Tükörmáz, amely nem olvad, mindig puha és nem folyik szeleteléskor. Ez a típus 30% kakaóport tartalmaz. Óvatosan temperálja a cukormázat vízfürdőben (vagy mikrohullámú sütőben) 40-50 °C-on. Öntse a desszert közepére, és kenje el, hogy sima, fényes felületet kapjon. A lecsepegtetett cukormázat kenje az oldalára, hogy szilárd bevonatot képezzen. A desszert cukormáza még fagyasztás után sem szilárdul meg. A máz összetétele cukor, glükózszirup, víz, módosított keményítő, sűrítőanyag, savanyúságot szabályozó anyag és tartósítószer - itt az extra 30% kakaó. A szállított súly 3000g. Hűvös, száraz helyen tárolja.

 

Óvatosan melegítse az öntetet vízfürdőben (vagy mikrohullámú sütőben) 40-50 ° C-ra. Öntse rá a torta közepére, és terítse el, hogy sima fényes felületet érjen el. Kenje le az ürítő mázat az oldalain úgy, hogy szilárd fedőréteg alakuljon ki. Az öntet a fagyasztás után sem keményedik meg.

Súly (brutto) 3000 g
Nettó súly 3000 g
A termék listázva van: Tükor öntetek Akció Csokoládé öntet Gasztrocsomagolás

Termékösszetétel

Csokoládépor 33% (cukor, kakaópor), glükózszirup, víz, cukor, sűrítők (E440ii, E407, E341iii), savasságszabályozó (E270), tartósítószer (E202), aromák.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 10. 05.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 10. 05.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 10. 05.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Sötét csokoládé tükörmáz 3 kg

Sötét csokoládé tükörmáz 3 kg

23 985 Ft
Sötét csokoládé tükörmáz 3 kg

Sötét csokoládé tükörmáz 3 kg

24 635 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk