Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Patchwork kiszúró Spirálok és szívek - Swirls and Heart

  Patchwork kiszúró Spirálok és szívek - Swirls and Heart

  Részletes termékleírás
  Utolsó a raktárba
  Rakráron van 1 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  4 555 Ft 3 765 Ft ÁFA nélkül
  Patchwork kiszúró Spirálok és szívek - Swirls and Heart
  Patchwork kiszúró Spirálok és szívek - Swirls and Heart
  Dostupnost: Rakráron van 1 darab
  Ár: 4 555 Ft

  Patchwork kiszúró Spirálok és szívek - Swirls and Heart

  Szívvel és spirálokkal díszítheti romantikus Valentin és esküvői tortákat és cupcakes. Vágja a formákat modellező és bevonó anyagokba, amelyeket tovább lehet festeni géllel vagy folyékony színekkel. A lányok és a gyermekek süteményeit meg is díszítheti simogatott formákkal. Ezenkívül íjak, virágok, gyöngyök és más díszítő és modellező eszközökkel díszítheti a szerelmes süteményeket. Használjon porfestékeket a gyöngyök visszatükrözéséhez. Ragasztja az alakokat a bevont süteményekhez ehető ragasztóval vagy királyi mázzal. Dekorált hatást adhat a szívnek, díszek vagy virágminták formázásával strukturált párnák segítségével.

  Ezek a vágóeszközök bármilyen anyaghoz felhasználhatók, például keksz tésztákhoz, édességekhez, ételhez, white Icing, Paszta Dama, K2, marcipánhoz stb.

  Használati utasítás: - tekerje az anyagot egy nem tapadó felületre - nyomtassa le vagy vágja le az alakot - extrudálja az anyagot

  A termék listázva van: Valentin, Patchwork kiszúrók, Témák

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 15.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 15.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 15.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk