Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Margitvirág kiszúró forma - kicsi 2 cm

Rakráron van 3 darab Pénteken 09. 29. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
3 100 Ft 2 560 Ft ÁFA nélkül
Margitvirág kiszúró forma - kicsi 2 cm
Margitvirág kiszúró forma - kicsi 2 cm
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 3 100 Ft

Műanyag margitvirág alakú kiszúró forma.

A műanyag kiszúróval kis virágokat készíthetsz modellező és bevonó anyagokból. Az enyhén lekerekített hegyes modellező lehetővé teszi, hogy minden egyes szirom felfelé hajló és egyúttal enyhén megnyújtott formát készíts. A kerek formával viszont a szirmokat a széleken elvékonyíthatja. A hegyes kockák segítségével a kívánt erezetet vagy nyújtást készíthetjük el. A virágokat zselés vagy folyékony festékkel színezheti. A gyöngyházfényű csillogáshoz a legjobb, ha porfestéket használ. Használja a virágokat rétes témájú torták, gyermektorták és ünnepi torták díszítésére gyerekeknek és felnőtteknek. A virágokat folyékony vagy zselés festékkel színezheti. Használjon púderes színeket a csillogás fokozásához.

Méret: 2 cm

 

Súly (brutto) 15 g
A termék listázva van: Virág kiszúrók - dugattyúk
PME

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu PME, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 09. 29.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 09. 29.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 09. 29.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Margitvirág kiszúró forma - kicsi 2 cm

Margitvirág kiszúró forma -…

16 515 Ft
Margitvirág kiszúró forma - kicsi 2 cm

Margitvirág kiszúró forma -…

6 100 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk