Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Szilikon forma - 3D Tulipán

  Utolsó a raktárba ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
  Rakráron van 1 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  Rendszeres ár 6 755 Ft
  AKCIÓ -15%
  5 745 Ft 4 745 Ft ÁFA nélkül
  Szilikon forma - 3D Tulipán
  Szilikon forma - 3D Tulipán
  Dostupnost: Rakráron van 1 darab
  Ár: 5 745 Ft 6 755 Ft -15%

  Tulipán virágkészlet - a szirom hátoldaláról és oldaláról + fémvágóból áll. A vékony szirom kinyomására szolgáló forma reális virágot garantál. Vékonyan hengerelt modellező agyagot (gyorsan száradó anyagokat ajánlunk) kivágunk és beillesztjük az alsó mátrixba. Nyomja meg a hátlapot. Ez 6 szeletet hoz létre. Vékonyítjuk a szirmok végét, és így göndörítjük a modellező csontokat. Csatlakoztassa az uralkodó középső pirítót a sebhuzalhoz, indítsa el a pirulakat, és végül vigye be a szirmokat - kezdve a belső három oldalról és a külső három végével.

  Mennyiség - készlet, 2 db szilikon forma, 1 db fémvágó.

  Szilikon forma hossza 65 mm.

  Anyag Szilikon
  A termék listázva van: Szilikon formák a modellezéshez, Virágok és növények

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 19.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 19.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 19.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk