Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Szilikon forma - Reggeli dicsőség / hibiszkusz virág

  ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
  Rakráron van > 5 darab Pénteken lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  Rendszeres ár 10 815 Ft
  AKCIÓ -15%
  9 190 Ft 7 595 Ft ÁFA nélkül

  Ismét szilikonból és fémvágóból készült kettős virág.
  A következő eljárás: személyesen tesztelve - a marcipánból vagy a fondantből a finom modellezéshez, hogy körülbelül 1,5 cm átmérőjű golyót hozzon létre, tegye egy lyukkal ellátott szilikon formára, nyomja meg a második formát a kétoldalú véna elérése érdekében, és meghajolja a virágot. Ebben az esetben is a könnyű előállítás érdekében finoman porcukorral (keményítő stb.) Átitatott kefével óvatosan törölje le az űrlapot, a pornak nem szabad formájában maradnia. A forma kiürülését olajos mandulamarcipánnal kiküszöbölik, így nincs probléma az anyag ragasztásával a penészre. Az extrudált virágot, amelyet a tüskével a szerszámra szúrunk, engedjük enyhén lehűlni, majd eltávolítjuk és hagyjuk megszáradni. Ha nem akarja bonyolítani a munka sebességét, akkor óvatosan lehúzza a virágot és finoman levetheti. Természetesen használhatunk színanyagot vagy akár alapfehérjét is. Színezzük a színes port, a fehér szabadon színezhető porral, filctollakkal stb.

  Mennyiség - beállítva

  Méretek: átmérő mérete 50 mm, virágmélység 30 mm.

  Anyag Szilikon
  A termék listázva van: Szilikon formák a modellezéshez, Virágok és növények

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 09. 25.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 09. 25.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 09. 25.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Lépjen kapcsolatba velünk