Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Szilikon forma - Reggeli dicsőség / hibiszkusz virág

ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
Rakráron van 3 darab Csütörtökön 07. 07. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Rendszeres ár 11 900 Ft
AKCIÓ -15%
10 115 Ft 8 360 Ft ÁFA nélkül
Szilikon forma - Reggeli dicsőség / hibiszkusz virág
Szilikon forma - Reggeli dicsőség / hibiszkusz virág
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 10 115 Ft 11 900 Ft -15%

Ismét szilikonból és fémvágóból készült kettős virág.
A következő eljárás: személyesen tesztelve - a marcipánból vagy a fondantből a finom modellezéshez, hogy körülbelül 1,5 cm átmérőjű golyót hozzon létre, tegye egy lyukkal ellátott szilikon formára, nyomja meg a második formát a kétoldalú véna elérése érdekében, és meghajolja a virágot. Ebben az esetben is a könnyű előállítás érdekében finoman porcukorral (keményítő stb.) Átitatott kefével óvatosan törölje le az űrlapot, a pornak nem szabad formájában maradnia. A forma kiürülését olajos mandulamarcipánnal kiküszöbölik, így nincs probléma az anyag ragasztásával a formára. Az extrudált virágot, amelyet a tüskével a szerszámra szúrunk, engedjük enyhén lehűlni, majd eltávolítjuk és hagyjuk megszáradni. Ha nem akarja bonyolítani a munka sebességét, akkor óvatosan lehúzza a virágot és finoman levetheti. Természetesen használhatunk színanyagot vagy akár alapfehérjét is. Színezzük a színes port, a fehér szabadon színezhető porral, filctollakkal stb.

Mennyiség - beállítva

Méretek: átmérő mérete 50 mm, virágmélység 30 mm.

Anyag Szilikon
A termék listázva van: Szilikon formák a modellezéshez Virágok és növények
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Csütörtökön 07. 07.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Csütörtökön 07. 07.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Csütörtökön 07. 07.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk