Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Szilikon forma - Hibiszkusz virág

Utolsó a raktárba ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
Rakráron van 1 darab Kedden 07. 23. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Rendszeres ár 15 265 Ft
12 975 Ft 10 725 Ft ÁFA nélkül
Szilikon forma - Hibiszkusz virág
Szilikon forma - Hibiszkusz virág
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 12 975 Ft 15 265 Ft -15%

Ismét szilikonból és fémvágóból készült kettős virág kiszúró forma.
Az eljárás a következő: személyesen kipróbált - készítsen egy kb. 1,5 cm átmérőjű golyót marcipánból vagy fondantból a finom modellezéshez, tegye egy lyukas szilikonformára, nyomja meg a másik formát, hogy a virág kétoldali erezetét és hajlítását elérje. A könnyebb elkészíthetőség érdekében a formát itt is finoman át kell törölni egy finom porcukorba (keményítőbe stb.) mártott ecsettel, a por nem maradhat a formában. A mandulás marcipán esetében a forma kiürítése nem szükséges, mivel az olajos, így nem okoz gondot, hogy a massza a formához tapadjon. Az extrudált virágot, amely a tüskével együtt a formán marad, hagyjuk kissé kihűlni, majd kivesszük, és a formába helyezzük száradni. Ha nem akarja megnehezíteni a munka sebességét, akkor a virágot óvatosan a formához nyomhatja, hogy lehúzza. Természetesen használhat színes masszát vagy akár alapból fehéret is. A színes porfestékkel, a fehér porfestékkel, filctollal stb. színezhető.

Mennyiség - szett

Méretek: átmérő mérete 50 mm, virágmélység 30 mm.

 

Anyag Szilikon
A termék listázva van: Szilikon formák a modellezéshez Akció Virágok és növények
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Kedden 07. 23.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Kedden 07. 23.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Kedden 07. 23.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk