Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Fehér fondant - 200 g

Lisztmentes termék Laktózmentes Nem tartalmaz pálmaolajat
Rakráron van 4 darab Hétfőn 04. 22. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 815 Ft 1 620 Ft ÁFA nélkül
Fehér fondant - 200 g
Fehér fondant - 200 g
Elérhetőség: Rakráron van 4 darab
Ár: 1 815 Ft

Német kész fondant praktikus 200 g-os kiszerelésben.

Azonnal felhasználható fehér fondant bevonat, amely alkalmas figurák és kisebb formák modellezésére és díszítésre is a tortán vagy muffinon.

Dekoratív és torta fondant cukrászati minőségben. A fondant könnyen kinyjtható vagy modellezhető, és nagyon tartós, nem törik. Ideális ételfestékkel való színezéshez. A keverék vegánok számára is alkalmas, glutén-, laktóz- és pálmaolajmentes.

Nyújtsa ki a fondantot a kívánt vastagságúra, majd borítsa be vele a már teljesen kihűlt tortát, és nyomkodja le. Ezután szobahőmérsékleten alaposan átgyúrjuk, a munkafelületet porcukorral vagy keményítővel is be lehet szórni, hogy ne ragadjon. A hengerelt fondant kezdők számára is alkalmas, lágy, száraz állagának köszönhetően könnyen kezelhető. A fondantmassza nem érintkezhet közvetlenül tejszínnel, túróval vagy pudingkrémmel, mivel a magas nedvességtartalom lágyítja a cukormasszát.

 

Súly (brutto) 200 g
Nettó súly 200 g
Szín Fehér
A termék listázva van: Bevonó anyagok (fondant) Modelező anyagok

Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

Gyártó kijelentetés Gluténmentes termék - gluténmentes (Gluten free), Laktózmentes (Lactose free), Nem tartalmaz pálmaolajat
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 04. 22.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 04. 22.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 04. 22.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk