Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Fekete keverék a bevonathoz és a modellezéshez Montana 1kg

  Rakráron van 3 darab Csütörtökön lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  2 855 Ft 2 485 Ft ÁFA nélkül

  Fekete laza keverék a Montana bevonásához és modellezéséhez - tejmarcipán 1kg

  A tejmarcipán laza keverékét más alapanyagokkal kell megmunkálni. 1 kg-ra 150–160 ml vizet, 50 g 100% lágyított zsírt kell hozzáadni. A kidolgozást követően a tömeget 3 órán át pihenni kell hagyni. Ezután a tömeg készen áll a sütemények és a cupcakes bevonására. Rugalmas és könnyen formázható. Kis alakok, csipke és figurák kivághatók a tömegből. Az ehető ragasztó felhasználható formák és figurák ragasztására. A vékony formázó anyag tömörítéséhez Tylo port használhat. A fel nem használt anyag tárolható további feldolgozásra. Szorosan élelmiszermentes fóliába csomagolva, rugalmas és rugalmas néhány napig. Fekete segítségével készítsen ijesztő Halloween süteményeket. Ez a szín alkalmas az autóipari motívumok stb.

  Laza keverék, fekete bevonat és modellező anyag előállításához. Csak további feldolgozásra.

  Ajánlott adagolás: Montana 1000g + ivóvíz 150 - 170g + 100% zsír 50g.

  A Montana bevonat tulajdonságai:

  a teljes keverék nagyon egyszerű és gyors elkészítést jelent,
  Nincsen időigényes nyersanyag-mérleg
  a keverés után nem szárad ki, és hosszú távú tárolás során akár több napig is működhet,
  megőrzi rugalmasságát kakaópor hozzáadása után,
  nagyon műanyag és homogén a feldolgozás során,
  kellemesen illatos és természetesen íze.


  Montana bevonóanyag felhasználása:

  kis, modellezett termékek gyermekek számára,
  az ünnepi torták kedvenc gazdag virágdíszítése,
  desszertek, szeletek, svédasztalos termékek apró dekorációi,
  sütemények vagy desszertek teljes felületének bevonása,
  változatos felhasználás a tea péksütemények gyűjteményében,
  vonzó dekoratív termékek


  Hogyan készítsen otthon saját Montana bevonatot vagy modellező agyagot?

  Agyagos alapmodellezés: a habverő üstébe hozzáadunk Montanát, vizet és 100% -ban előre lágyított zsírt. Az összetevőket a lehető leggyorsabban keverik homogén és félszilárd állagig. Az üstből való eltávolítás után egy erősebb fóliában tárolja és hagyja, hogy működési hőmérsékleten pihenjen.

  Megjegyzés: 150 - 170 g vízmennyiséggel mozgathatunk, a tömeg további felhasználásától függően. A Montana keverhető és kb. 1 órán át állhat, és ebben az esetben a víz adagjának csak 140 g-nak kell lennie.

  Bármely más keverékből nem lesz képes annyi variációt készíteni a vonzó termékek sokaságáról, minden alkalomra, ilyen egyszerű módon. Ez nem csoda, Montana ...

  Legfeljebb 25 ° C hőmérsékleten, száraz, jól szellőző helyen tárolandó, mindig zárva.

  Súly 1 kg

  Videó: Nézze meg, hogyan működik a Montana (a fehér anyag bemutatója)

  Súly (brutto) 1000 g
  Nettó súly 1000 g
  Party téma Vakand, Mickey a Minnie Mouse
  Szín Fekete
  A termék listázva van: Bevonó anyagok (fondant), Színes anyagok, Modelező anyagok, Vakand, Mickey, Keverékek és készítmények

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 01.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 01.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 01.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Vegye együtt

  Fekete keverék a bevonathoz és a modellezéshez Montana 1kg

  Fekete keverék a bevonathoz…

  4 100 Ft
  Fekete keverék a bevonathoz és a modellezéshez Montana 1kg

  Fekete keverék a bevonathoz…

  3 785 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk