🌡️ Magas hőmérsékletek esetén korlátozjuk a romlandó alapanyagok - például csokoládé díszek, zsírok - szállítását. Ha érdekli ezek a termékek, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, és állapodjon meg a szállítási dátumról.🌡️
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Modelezési anyag Pasta di Zucchero Master Martini - fehér 1 kg

  Rakráron van 2 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  2 340 Ft 2 035 Ft ÁFA nélkül

  Hófehérke modellező cukrászati tömeg, ízével és aromájával hasonló a marshmallow-hoz.

  Újdonság az olasz édességgyártó műhelyből - modellező agyag, extra rugalmas tömeg figurák modellezésére, de bármilyen virág előállítására is alkalmas, beleértve a drátkovaných. A modellező agyag ellenáll a külső hatásoknak, például a nedvességnek.

  Összetevők: cukor, glükózszirup, keményítő hidrogénezett növényi zsírok nélkül - pálmazsír, víz, E422 nedvesítőszer, E466 sűrítő, E171 szín.

  A gyártó szerint - ez a termék gluténmentes, nem tartalmaz tejet és hidrogénezett zsírokat.

  Szállítási mennyiség 1 kg hermetikusan lezárt tartályban. Az anyag stabil és nagyban megkönnyíti a munkát a modellezés során - további 6 szín kínálatában.

  Tápérték 100 g-nál:

  Energiaérték: 392/1660 kcal / kJ
  Zsírok ................................................. ............ 6 g
  ebből - telített .......................................... 5,5 g
  - transz ................................................ 0 g
  Szénhidrátok ................................................. 85 g
  ebből - cukrok .............................................. . 65 g
  poliolok .............................................. 1g
  Só ................................................. ............... 0,11 g
  Nátrium ................................................. ......... 44,0 mg
  Koleszterin ................................................. 0 mg

  Súly (brutto) 1000 g
  Nettó súly 1000 g
  Szín Fehér
  A termék listázva van: Modelező és bevonó anyagok (fondant), Modelező anyagok

  Eshopunkban az AZO FREE festékeket részesítjük előnyben. Mi ez?

  Ha a terméket AZO FREE vagy rövidített AZ névvel látják el, vagy a készítményben a következő festékek egyikét nem találja, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz azo-színezékeket Tartrazine E102, kinolin-sárga SY E104, Sárga SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Allura Red E129. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 08. 19.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 08. 19.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 08. 19.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Vegye együtt

  Modelezési anyag Pasta di Zucchero Master Martini - fehér 1 kg

  Modelezési anyag Pasta di…

  3 150 Ft
  Modelezési anyag Pasta di Zucchero Master Martini - fehér 1 kg

  Modelezési anyag Pasta di…

  3 425 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk