Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Modelezési anyag Pasta di Zucchero Master Martini - fehér 1 kg

  Rakráron van > 5 darab Kedden lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  2 730 Ft 2 375 Ft ÁFA nélkül

  Hófehérke modellező cukrászati tömeg, ízével és aromájával hasonló a marshmallow-hoz.

  Olasz modellező agyag, extra rugalmas massta figurák, virágok, apró szirmok és finom formák modellezéséhez. A tortákat is bevonhatjuk ezzel az anyaggal. Könnyű munka, nem tapad, kezdőknek megfelelő.

  Ennek az anyagnak az az előnye, hogy bármilyen időjárás esetén használható, ellenáll a nedvességnek, amely például egy normál háztartási hűtőszekrényben keletkezik.

  Szállított mennyiség 1 kg hermetikusan lezárt csomagolásban. Az anyag stabil és nagyon megkönnyíti a modellezési munkát.

  Tárolja hűvös, száraz helyen.

  Súly (brutto) 1000 g
  Nettó súly 1000 g
  Szín Fehér
  A termék listázva van: Modelező anyagok

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 1650 kJ
  Energiaérték 390 kcal
  Teljes zsírtartalom 6 g
  - ebből telített zsírsavak 5,5 g
  Szénhidrátok 84 g
  - ebből cukok 65 g
  0,05 g

  Termékösszetétel

  Cukor, glükózszirup, keményítő, növényi zsír (pálmamag), víz, lágyítószer E422, sűrítőszer E466, színezőanyag E171, aromák.

  Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

  Gyártó kijelentetés Gluténmentes termék - gluténmentes (Gluten free), Laktózmentes (Lactose free)

  Eshopunkban az AZO FREE festékeket részesítjük előnyben. Mi ez?

  Ha a terméket AZO FREE vagy rövidített AZ névvel látják el, vagy a készítményben a következő festékek egyikét nem találja, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz azo-színezékeket Tartrazine E102, kinolin-sárga SY E104, Sárga SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Allura Red E129. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 29.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 29.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 29.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Vegye együtt

  Modelezési anyag Pasta di Zucchero Master Martini - fehér 1 kg

  Modelezési anyag Pasta di…

  3 655 Ft
  Modelezési anyag Pasta di Zucchero Master Martini - fehér 1 kg

  Modelezési anyag Pasta di…

  3 970 Ft

  Hasonló termék

  19 655 Ft
  9 830 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk