Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Ehető selyem porfesték - Starlight Sunglow

Felhatalmazott eladó
Rakráron van > 5 darab Kedden 08. 16. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 735 Ft 2 260 Ft ÁFA nélkül
Ehető selyem porfesték - Starlight Sunglow
Ehető selyem porfesték - Starlight Sunglow
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 2 735 Ft

Fényes sárga-arany színű, finom por, amely eredeti hatást kölcsönöz a bevonó- és modellezőanyagoknak, a marcipánnak és a csokoládénak.

A mély, élénksárgán csillogó porszínt eredeti hatást kölcsönözhet a bevonó- és modellezőanyagoknak, a marcipánnak és a csokoládénak. A színt használhatja a gyermekeknek és felnőtteknek szánt ünnepi süteményeit díszítő emelt betűk, díszek és egyéb formák felületének színezésére is. A púder felviteléhez puha ecsettel ecsetelje át a még nedves masszát. Ha a fondant már nem veszi fel a színt, fesse át a felületet ehető ragasztóval vagy zselével. A színt egy kis alkohollal is hígíthatja, és ecsettel vékony vagy széles vonalakat festhet. A színt fehér csokoládéba keverheti, és tovább használhatja részletes torta- és desszertdíszítéshez.

Az "Edible Silk" színfényes por egy egyedi formula, amelyet a Rainbow Dust Colours kevert össze, hogy létrehozzon egy egyedi színválasztékot, amelyet kifejezetten torta- és desszertdíszítéshez terveztek. Az ehető selyemporok gyönyörű csillogó hatást keltenek, amely fényes, szinte fémes fényt kölcsönöz a süteményeknek. Kizárólag prémium minőségű összetevőket használunk a fényesség és a legtisztább színek legjobb kombinációjának elérése érdekében. A porfestéket ecsettel kell felvinni a már kialakított modellező termékre.

Súlya 3 g.

E102, E171 színezéket tartalmaz.

Súly (brutto) 3 g
Nettó súly 3 g
Szín Sárga
A termék listázva van: Por festékek
Rainbow Dust

A szivárványos por-színekben (angliai Rainbow Dust Colors) valódi szakemberek vannak a színdíszek, az élelmiszer-színezékek és a sütemények készítésére és sütésére szolgáló alapanyagok területén. „Biztonságos és helyi beszállítói jóváhagyás” (SALSA) tanúsítvánnyal rendelkezik, amely az Egyesült Királyság élelmiszer-biztonsági szabványa, amelyet csak azoknak a top gyártóknak adnak ki, akik többször bizonyították képességüket biztonságos és legális élelmiszerek előállítására.

Eshopunkban az AZO FREE festékeket részesítjük előnyben. Mi ez?

Ha a terméket AZO FREE vagy rövidített AZ névvel látják el, vagy a készítményben a következő festékek egyikét nem találja, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz azo-színezékeket Tartrazine E102, kinolin-sárga SY E104, Sárga SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Allura Red E129. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Kedden 08. 16.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Kedden 08. 16.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Kedden 08. 16.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Ehető selyem porfesték - Starlight Sunglow

Ehető selyem porfesték -…

8 300 Ft
Ehető selyem porfesték - Starlight Sunglow

Ehető selyem porfesték -…

4 385 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk