Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Ecsetek 5 db

6 115 Ft 5 055 Ft ÁFA nélkül
Ecsetek 5 db
Ecsetek 5 db
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 6 115 Ft

5 különböző méretű ecset készlet.

Ecset készlet különböző széles sörtéjű tartalmaz. A legvékonyabb ecsettel a folyékony és gél színek segítségével finomíthatja a finom részleteket a figurák arcán és a kis dekoratív részleteket az ünnepi tortákon. Széles ecsettel festhet nagyobb méretű modellezési és bevonási anyagokat. Használat után mindig mossa le az ecsetet.Ecsetet is használhatók porfestékek ábrázolására figurákra és kinyomott alakokra.

 

 

Súly (brutto) 197 g
Nettó súly 50 g
Darabszám 1 csomagban 5 ks
A termék listázva van: Ecsetek Ecsetek
PME

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu PME, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 08. 02.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 08. 02.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 08. 02.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

8 665 Ft
9 515 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk