Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Ecsetek 5 db

Rakráron van 4 darab Pénteken 07. 08. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
4 770 Ft 3 945 Ft ÁFA nélkül
Ecsetek 5 db
Ecsetek 5 db
Elérhetőség: Rakráron van 4 darab
Ár: 4 770 Ft

5 különböző méretű ecset készlet.

Ecset készlet különböző széles sörtéjű tartalmaz. A legvékonyabb ecsettel a folyékony és gél színek segítségével finomíthatja a finom részleteket a figurák arcán és a kis dekoratív részleteket az ünnepi tortákon. Széles ecsettel festhet nagyobb méretű modellezési és bevonási anyagokat. Használat után mindig mossa le az ecsetet.Ecsetet is használhatók porfestékek ábrázolására figurákra és kinyomott alakokra.

 

Súly (brutto) 197 g
Nettó súly 50 g
Darabszám 1 csomagban 5 ks
A termék listázva van: Ecsetek
PME

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu PME, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Pénteken 07. 08.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Pénteken 07. 08.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Pénteken 07. 08.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

6 755 Ft
6 900 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk