Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Piros porfesték Terracotta (Téglavörös)

Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 830 Ft 1 510 Ft ÁFA nélkül
Piros porfesték Terracotta (Téglavörös)
Piros porfesték Terracotta (Téglavörös)
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 1 830 Ft

Finom, könnyű téglapor a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé eredeti hatásához.

Finom téglafestékpor felhasználható a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé eredeti hatásához. A téglaszínt minden bizonnyal felhasználják kerámiaedények utánzatainak árnyékolásához, a falak, divatos kiegészítők, lyukak és más díszek utánzatának színezésére. Ez a szín fedheti a dekoratív virágot, íjat, csipkét, gyöngyöt vagy gyermekek motívumait és figuráit. A por felviteléhez puha kefével törölje le a még nedves anyagot. Ha az anyag már nem fogadja el a festéket, fedje fel a felületét ehető ragasztóval vagy géllel. A színt kissé alkohollal hígíthatja, és vékony, széles ecsettel festett. Keverheti a színt fehér csokoládéba és felhasználhatja sütemények és desszertek részletes díszítésére.

Térfogat 7ml.

A festéket száraz kefével lehet felvinni, vagy festeni is lehet kis mennyiségű alkohol keverése után. A festék közvetlenül hozzáadható a masszához is - pl. Krém, bevonó és modellező massza. A színek felhasználhatók a fehér csokoládé színezésére is - adjuk hozzá a meleg fehér csokoládét.

Súly (brutto) 2 g
Nettó súly 2 g
Szín Piros
A termék listázva van: Por festékek Červená potravinářská barviva a barvy

Eshopunkban az AZO FREE festékeket részesítjük előnyben. Mi ez?

Ha a terméket AZO FREE vagy rövidített AZ névvel látják el, vagy a készítményben a következő festékek egyikét nem találja, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz azo-színezékeket Tartrazine E102, kinolin-sárga SY E104, Sárga SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Allura Red E129. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Piros porfesték Terracotta (Téglavörös)

Piros porfesték Terracotta …

6 170 Ft
Piros porfesték Terracotta (Téglavörös)

Piros porfesték Terracotta …

3 255 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk