Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Arany por festék gyöngyház Pure Gold

A termék értékesítése már nem történik meg
Arany por festék gyöngyház Pure Gold
Arany por festék gyöngyház Pure Gold
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 3 100 Ft

Finom aranyszínű gyöngypor a fényes csillogó hatás eléréséhez a bevonó- és modellezőanyagokon, marcipánon és csokoládén.

A finom aranyszínű gyöngyházfényű por csillogó csillogást eredményezhet bevonó- és modellezőanyagokon, marcipánon és csokoládén. Az aranyszínű gyöngyházfényű szín feldobja az ékszereket imitáló dekorációkat. Kiválóan alkalmas fehér virágok, csipkék, díszek és egyéb formák porozására. Egyébként színes háttereken is szépen kiemelkedik. Minden bizonnyal alkalmas lesz a gyermekek vidám tortáinak díszítésére, a hölgyek tortáinak finom díszítésekkel való díszítésére és az aranyhalak csillogására a vizes témájú tortákon. A napraforgók és a virághüvelyek nem nélkülözhetik az aranygyöngyöt. A cukormáz felviteléhez puha ecsettel ecsetelje át a még nedves masszát. Ha a massza már nem fénylik, fesse át a felületet ehető ragasztóval vagy zselével. A színt egy kis alkohollal is hígíthatja, és ecsettel vékony vagy széles vonalakat festhet. A festéket krémekhez vagy fehér csokoládéhoz adhatja a finom díszítéshez.

Súly 2g.

A festék ecsettel szárazon is felvihető, vagy egy kis alkohol belekeverése után festhető vele.

 

Súly (brutto) 8 g
Nettó súly 2 g
Szín Arany
A termék listázva van: Poros festékek csillogással Dekoratív csillogás és festék Dekoratív csillogások és glitterek Arany dekorációk
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Arany por festék gyöngyház Pure Gold

Arany por festék gyöngyház…

4 915 Ft
Arany por festék gyöngyház Pure Gold

Arany por festék gyöngyház…

9 215 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk