Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Ezüst színű gyöngy por Antique Silver (ezüst antik)

  Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  1 770 Ft 1 465 Ft ÁFA nélkül
  Ezüst színű gyöngy por Antique Silver (ezüst antik)
  Ezüst színű gyöngy por Antique Silver (ezüst antik)
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 1 770 Ft

  Finom por csillogó ezüst gyöngy színű a csillogó hatása a bevonat és a modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé.

  A bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé fényes csillogó hatására felhasználhatja a finoman csillogó ezüst gyöngyházfényű port. Gyöngyházfényes por felvihető fehér bevonatú süteményekre. Tökéletesen fényes csillogó hatást fejt ki az ünnepi, különösen az esküvői tortákra. Az ezüst por fényt és csillogást ad az ékszerutánzatokhoz, csináld magad fémből készült szerszámokhoz, szürke állatokhoz és más 3D-s figurákhoz. A por felviteléhez puha kefével törölje le a még nedves anyagot. Ha az anyag már nem fogadja el a fényét, festse felületét ehető ragasztóval vagy géllel. A színt kissé alkohollal hígíthatja, és vékony, széles ecsettel festett. Színt adhat a krémekhez vagy csokoládékhoz a finom dekoráció érdekében.

  Súly 2g.

  A festéket száraz ecsettell lehet felvinni, vagy festeni is lehet kis mennyiségű alkohol keverése után.

  Súly (brutto) 10 g
  Nettó súly 2 g
  Szín Ezüst
  A termék listázva van: Poros festékek csillogással

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 15.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 15.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 15.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Vegye együtt

  Ezüst színű gyöngy por Antique Silver (ezüst antik)

  Ezüst színű gyöngy por…

  3 185 Ft
  Ezüst színű gyöngy por Antique Silver (ezüst antik)

  Ezüst színű gyöngy por…

  5 830 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk