Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Gyöngy szín Claret Wine (bordó)

A termék értékesítése már nem történik meg
Gyöngy szín Claret Wine (bordó)
Gyöngy szín Claret Wine (bordó)
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 2 550 Ft

Finom bordó színű por, a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé eredeti hatásának érdekében.

A vörösbor vörös árnyalatú lágy gyöngyházfényű szín felhasználható a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé eredeti hatásához. A bordó szín nagyon divatos színű az esküvő témájához. Különösen esküvői és más ünnepi torták díszítésére fogja használni. Olyan részletek díszítésére szolgál, mint például szalagok, gyöngyök, íjak, csipke, dísztárgyak, virágok és egyéb apró részletek. Ezt a színt 3D formákhoz is felhasználhatja, mint például borospoharak, női torta sütemények utánozása és más felületek színezésére, például darts vagy autó témákban. A por felviteléhez puha kefével törölje le a még nedves anyagot. Ha az anyag már nem fogadja el a festéket, fedje fel a felületét ehető ragasztóval vagy géllel. A színt kissé alkohollal hígíthatja, és vékony, széles ecsettel festett. Keverheti a színt fehér csokoládéba és felhasználhatja sütemények és desszertek részletes díszítésére.

Súly 2g.

A festéket száraz kefével lehet felvinni, vagy festeni is lehet kis mennyiségű alkohol keverése után.

Súly (brutto) 10 g
Nettó súly 2 g
Szín Bordó
A termék listázva van: Poros festékek csillogással
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Gyöngy szín Claret Wine (bordó)

Gyöngy szín Claret Wine …

8 665 Ft
Gyöngy szín Claret Wine (bordó)

Gyöngy szín Claret Wine …

4 365 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk