Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Gyöngy szín Claret Wine (bordó)

  Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  1 745 Ft 1 440 Ft ÁFA nélkül

  Finom bordó színű por, a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé eredeti hatásának érdekében.

  A vörösbor vörös árnyalatú lágy gyöngyházfényű szín felhasználható a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé eredeti hatásához. A bordó szín nagyon divatos színű az esküvő témájához. Különösen esküvői és más ünnepi torták díszítésére fogja használni. Olyan részletek díszítésére szolgál, mint például szalagok, gyöngyök, íjak, csipke, dísztárgyak, virágok és egyéb apró részletek. Ezt a színt 3D formákhoz is felhasználhatja, mint például borospoharak, női torta sütemények utánozása és más felületek színezésére, például darts vagy autó témákban. A por felviteléhez puha kefével törölje le a még nedves anyagot. Ha az anyag már nem fogadja el a festéket, fedje fel a felületét ehető ragasztóval vagy géllel. A színt kissé alkohollal hígíthatja, és vékony, széles ecsettel festett. Keverheti a színt fehér csokoládéba és felhasználhatja sütemények és desszertek részletes díszítésére.

  Súly 2g.

  A festéket száraz kefével lehet felvinni, vagy festeni is lehet kis mennyiségű alkohol keverése után.

  Súly (brutto) 2 g
  Nettó súly 2 g
  Szín Bordó
  A termék listázva van: Poros festékek csillogással, Cukrászati eszközök

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 11. 05.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 11. 05.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 11. 05.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Vegye együtt

  Gyöngy szín Claret Wine (bordó)

  Gyöngy szín Claret Wine …

  3 155 Ft
  Gyöngy szín Claret Wine (bordó)

  Gyöngy szín Claret Wine …

  5 715 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk