Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Por ezüst gyöngy festék Starlight Silver Saturn

Felhatalmazott eladó
A termék értékesítése már nem történik meg
Por ezüst gyöngy festék Starlight Silver Saturn
Por ezüst gyöngy festék Starlight Silver Saturn
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 2 115 Ft

Puha, ezüst, fényes színű por, a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé eredeti hatásának érdekében.

Finom ezüst fényes színű por felhasználható a bevonó és modellező anyagok, a marcipán és a csokoládé eredeti hatásához. Ezüst fényvisszaverő képeket adhat az ékszerutánzatokhoz, hercegnő ruhákhoz, autómodellekhez és más alakzatokhoz a bevonatból és a modellező anyagokból. Az ezüst szín világíthatja a fehér bevonatú süteményeket, a lila hátteret és más színes anyagokat. A por felviteléhez puha kefével törölje le a még nedves anyagot. Ha az anyag már nem fogadja el a fényét, festse felületét ehető ragasztóval vagy géllel. A színt kissé alkohollal hígíthatja, és vékony, széles ecsettel festett.

Súly 15g.

A festéket száraz ecsettel lehet felvinni, vagy festeni is lehet kis mennyiségű alkohol keverése után.

Súly (brutto) 24 g
Nettó súly 5 g
Szín Ezüst
A termék listázva van: Poros festékek csillogással
Rainbow Dust

A szivárványos por-színekben (angliai Rainbow Dust Colors) valódi szakemberek vannak a színdíszek, az élelmiszer-színezékek és a sütemények készítésére és sütésére szolgáló alapanyagok területén. „Biztonságos és helyi beszállítói jóváhagyás” (SALSA) tanúsítvánnyal rendelkezik, amely az Egyesült Királyság élelmiszer-biztonsági szabványa, amelyet csak azoknak a top gyártóknak adnak ki, akik többször bizonyították képességüket biztonságos és legális élelmiszerek előállítására.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Por ezüst gyöngy festék Starlight Silver Saturn

Por ezüst gyöngy festék…

6 455 Ft
Por ezüst gyöngy festék Starlight Silver Saturn

Por ezüst gyöngy festék…

3 545 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk