Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Marcipán extra fehér 2,5 kg

  0x
  9 570 Ft 8 325 Ft ÁFA nélkül
  Marcipán extra fehér 2,5 kg
  Marcipán extra fehér 2,5 kg
  Dostupnost: Szállítás 7-10 napon belül
  Ár: 9 570 Ft

  A mandula szerelmeseinek fehérített mandula marcipánt kínálunk. A tömeg mandula, cukor. A mandulákra jellemző szilárdság és rugalmasság jellemzi. A felhasznált összetevők garantálják a kiváló ízlést és aromát. A fehér színt mindazok fogják értékelni, akik fehér esküvői süteményeket igényelnek, miközben ragaszkodnak a mandula anyaghoz. Az anyag bevonható és modellezhető. Csomag súlya 2,5 kg, csomagonkénti ár.

  Súly (brutto) 2500 g
  Nettó súly 2500 g
  Szín Fehér
  Anyag Marcipán
  A termék listázva van: Modelezési és bevonó torta marcipán, Színes marcipán, Gasztrocsomagolás

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 1800 kJ
  Energiaérték 430 kcal
  Teljes zsírtartalom 12 g
  - ebből telített zsírsavak 0.9 g
  Szénhidrátok 74 g
  - ebből cukok 70 g
  Fehérje 5 g
  0.07 g

  Termékösszetétel

  Cukor, mandula (23%), glükózszirup, invertcukor, víz, szín E171, tartósítószer E211, hidratáló anyag E1103

  Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Diók (mandula, dió)
  Odense Marcipan Dánsko

  A marcipán gyár története a 20. század elején nyúlik vissza, a dán Odense város központjában. A helyi pékek és cukrászok itt friss, egyenletes ízű és színű marcipánt vásároltak előállításukhoz. Fél évszázaddal később Odense Marcipan-t nevezték el a Dán Királyi Bíróság szállítójának, amelyet csak az igazán minőségi és bevált gyártóknak ítéltek oda. "Minőségünk megteremti hírnevünket, és hírnevünk vonzza az ügyfeleket!"

  Eshopunkban az AZO FREE festékeket részesítjük előnyben. Mi ez?

  Ha a terméket AZO FREE vagy rövidített AZ névvel látják el, vagy a készítményben a következő festékek egyikét nem találja, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz azo-színezékeket Tartrazine E102, kinolin-sárga SY E104, Sárga SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Allura Red E129. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Szállítás 7-10 napon belül
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Szállítás 7-10 napon belül
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Szállítás 7-10 napon belül

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk