Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Ehető papír - Dory megtalálása - 1 db

  Rakráron van 3 darab Csütörtökön lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  1 570 Ft 1 365 Ft ÁFA nélkül

  Ehető papír a népszerű Pixar filmből, a Find Dory-ból.

  Díszítsen ehető papírt tündérmese karakterekkel, hogy felvilágosítson minden gyermek születésnapi tortát lányoknak és fiúknak, valamint felnőtt tündérmese szerelmeseinek vidám süteményeit. A bevonatos süteményhez történő hozzáerősítéshez használjon egy speciális gélt, amely szintén világosítja a színeket és megakadályozza a kiömlést a krémmel érintkezve.

  A papír kiemelkedik a bevont dartson és a krémmel díszített derékben. A tortának világossá tételéhez használjon vakító fényt a cső csillogásaival való díszítésre. Lányok számára virágok, íjak, szív és más alakzatok felhasználhatók további dekorációhoz. Díszítsd a fiú süteményét színes golyókkal, geometriai alakzatokkal, játékokkal és egyéb dekorációkkal.

  Különböző témák (lásd a fényképet), ha érdekli egy adott téma, kérjük, írja le azt a jegyzetben. Ha a kép raktáron van, örömmel teljesítjük, ha nem, akkor véletlenszerűen kiválasztott képet küldünk Önnek.

  Ehető papír - Dory és Nemo megtalálása
  Dory, Nemo és Merlin ehető papírja
  Dory és Nemo ehető papírja a korallnál
  Dory, Nemo és Henk ehető papírja
  Méretek: átmérő 20,5 cm

  Összetevők: gabonakeményítő, burgonyaliszt, nedvesítőszer E422, víz, sáfrányvirág, festékek E133, E151, E155, E162, tartósítószer E202, napraforgó lecitin, E432, E433, szójalecetin, E300.

  Hűvös, száraz helyen tárolandó.

  FIGYELEM: Télen nagyon törékenyek. TUDNIVALÓK A KÉPEKKEL KAPCSOLATOSAN MÓDOSÍTSON, HOSSZON IDŐT HASZNÁLJON SZOBÁK HŐMÉRSÉKLETEN, EGYENLEN SZÖVEG, ÉS BIZTONSÁGOSAN DOLGOZNI.

  Az AZO-festék nélküli tinta használata miatt a színek valamivel világosabbak, mint valaha.

   

  Súly (brutto) 15 g
  Nettó súly 15 g
  Darabszám 1 csomagban 1 ks
  Származási ország Olaszország
  A termék listázva van: Ehető papír, Szenilla nyomában

  Termékösszetétel

  Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Gluténtartalmú gabonafélék, Tej

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 01.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 01.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 01.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Vegye együtt

  Ehető papír - Dory megtalálása - 1 db

  Ehető papír - Dory…

  3 415 Ft
  Ehető papír - Dory megtalálása - 1 db

  Ehető papír - Dory…

  2 355 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk