Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Gél az ehető papír védelmére és ragasztására 50 g (Modecorgel)

  Rakráron van > 5 darab Csütörtökön lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  2 100 Ft 1 825 Ft ÁFA nélkül

  Modecor Gel - glükózgél süteményekhez való ehető papír ragasztásához és tartósításához.

  A gélt a színek megóvására és élénkítésére használják ehető papíron, amely díszítheti süteményeket. Vigyen fel egy gélt a papírra az alsó oldaláról és nyomja rá a kívánt területre. Könnyen betöltheti a papírt, hogy meggyulladjon. Ezután zselézzük a felső oldalt. A színek nem olvadnak el a gél miatt, és a kép eredeti formájában marad.

  Használat: terjesszük az ehető papír alsó rétegére, ragasszuk a tortára, majd fedjük le az ehető papír felső rétegét. Elsősorban a színek ehető papíron történő kiemelésére használják. Ugyanakkor a papír édesedik és megakadályozza a gyors öntözést.

  Vigyen fel egy Modekor gélt spatula vagy széles kés segítségével. A cső elegendő körülbelül 1-2, 22 cm átmérőjű ehető papírhoz.

  Tartalom 50g

  Súly (brutto) 50 g
  Nettó súly 50 g
  Származási ország Olaszország
  A termék listázva van: Ehető papír, Ehető ragasztó, Zselatinok

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 1071 kJ
  Energiaérték 256 kcal
  Szénhidrátok 63 g
  - ebből cukok 53 g
  0,01 g

  Termékösszetétel

  Összetevők: glükózszirup, 29% cukor, víz, E406 gélesítő, E330 savasító, E202 tartósítószer

  Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Szójabab (szója), Tej, Kén-dioxid és szulfitok

  Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

  Gyártó kijelentetés Gluténmentes termék - gluténmentes (Gluten free)

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 01.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 01.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 01.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Vegye együtt

  Gél az ehető papír védelmére és ragasztására 50 g (Modecorgel)

  Gél az ehető papír védelmére…

  2 715 Ft
  Gél az ehető papír védelmére és ragasztására 50 g (Modecorgel)

  Gél az ehető papír védelmére…

  4 015 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk