Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Iszomalt (Izomalt) 250g - alapanyag a karamellgyártáshoz

  Izomalt por 250 g - Az alapanyag átlátszó karamellának, más néven Perlennek vagy ehető üvegnek az előállításához.

  Részletes termékleírás
  Rakráron van > 5 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  3 700 Ft 3 060 Ft ÁFA nélkül

  Izomalt por 250 g - Az alapanyag átlátszó karamellának, más néven Perlennek vagy ehető üvegnek az előállításához.

  A cukrot dekoratív célokra használják átlátszó karamell előállításához. A cukorkristályok feloldódnak, majd öntsék ki az elkészített formákat. Gyöngyök és kavicsok előállítására is felhasználható. Néhány almasav-szemcséket adhatunk hozzá hevítés közben, hogy csökkentjük az alakzavarok kockázatát.

  A lehetséges végtermék szemléltető képe.

  Súly 250 g. Alapanyag karamell előállításához.

  Súly (brutto) 250 g
  Nettó súly 250 g
  Származási ország Olaszország
  A termék listázva van: Ostatní cukrářské suroviny

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 985 kJ
  Energiaérték 236 kcal
  Szénhidrátok 98 g

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 12. 01.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 12. 01.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 12. 01.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Vegye együtt

  Iszomalt (Izomalt) 250g - alapanyag a karamellgyártáshoz

  Iszomalt (Izomalt) 250g -…

  4 645 Ft
  Iszomalt (Izomalt) 250g - alapanyag a karamellgyártáshoz

  Iszomalt (Izomalt) 250g -…

  4 970 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk