Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Erdei gyümölcsízesítő paszta - 200 g

  Ízesítő paszta fagylaltok, krémek, erdei gyümölcsös ízű tejszín ízesítésére.

  Részletes termékleírás
  Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  1 930 Ft 1 675 Ft ÁFA nélkül
  Erdei gyümölcsízesítő paszta - 200 g
  Erdei gyümölcsízesítő paszta - 200 g
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 1 930 Ft

  Ízesítő paszta fagylaltok, krémek, erdei gyümölcsös ízű tejszín ízesítésére.

  A krémekben, jégkrémekben vagy felvert krémekben történő felhasználásra szánt állandó aromapaszta erdei gyümölcsök keveréke: eper, ribizli, málna, áfonya, szeder.

  Összetevők: cukor, glükózszirup, fagyasztott erdei gyümölcsök (14%) (ribizli, áfonya, málna, szeder), víz, citromsav, eperlé-koncentrátum, természetes aroma, aroma, színezékek - antocianinok, indigó, sűrítő pektin.

  Adagolás: 70 g / kg / keverék

  Súly 200 g

  Készült: Olaszország

   

  Súly (brutto) 200 g
  Nettó súly 200 g
  Íz (aroma) Erdei gyümölcsök
  A termék listázva van: Ízesítő paszták és aromák, Fagylaltok, Ízesítő paszták és összetevők, Összetevők és fűszerek, Fagylaltok

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 1093.4 kJ
  Energiaérték 261.3 kcal
  Szénhidrátok 62.2 g
  - ebből cukok 49 g
  Fehérje 0.14 g
  0.1 g

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 03. 02.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 03. 02.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 03. 02.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk